1000 kva trafolu bir bina boş olduğundan dolayı kapasitife giriyor


Hocam koaly gelsin öncelikle. Bahsetmiş olduğunuz durumu çeşitli tesislerde deneyimledim ve çözümü özel Trafo Sabiti girebildiğim röle kullanarak çözüme kavuşturdum. Aynı zamanda adem_cotak isimli arakdaşımızda bahsettiği gibi OG referanslı röleler ile de bu sorunu çözebilirsiniz.

Ayrıca not: Eğer panoda bulunan kademelerinizin KVAR değerleri büyük ise rölenin kendini ayarlaması zor oluyor be bundan dolayıda kapasitife kaçıyıor olabilir. Eğer imkan var ise kademeleri küçültmenizide öneririm.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…