Şebeke Su Jeneratörü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan telsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben varım bedava enerji . 6 liralık kebapla 12 saat çalışıyorum :)
2 sene once kebab 6 liraymış . asın bayrakları

Son düzenleme:
sayın ustam, sözcünün paylaştığı haberde kaç tane kurbağa kaçacak?
donanımhaberdeki planet dişli taklidi gibi bir şey , 70cl yeni rakı 1000₺ olmuş, rakı içemiyorum (viski takılıyorum) çok para olmuş her şey yaa. emekliye yaşam zor.

Öyle deme, artık cevherleri değerlendirecek yerler bolca mevcut. Yıllarca bazı kalemlerde hep dışarıdakilere yalvardık. Artık birçok şeyleri yapabiliyoruz.
yapma ustam, var olanı harcama konusunda sistemin üzerine yok. tanıdığım mekatronik mühendisi var. ankarada iş buldum abi dedi, altı ay sonra şutladılar. hani beceriksiz filan değil. sağlam malzemeydi çocuk. hiç sevmediğim vestel iha üretiyordu ne oldu? çöp. kaan satacağız diyorlar üzerinde f110 motoru var. ilerleme yok mu? evet var ama abarttıkları kadar değil. hatay depreminde gördük uçamayan ihaları, gsm modülleri gezecekti değil mi? anlatılmayanları da bilmek lazım.

Unutma ki karşı tarafın en büyük silahları, bırak kanadını, motorunu, Hollywood'du!
kesinlikle holywood kadar büyük bir silah görmedim ben. olmayan geçmişlerindeki olmayan kahramanların yerine süper güçleri olan sanal kahraman icat eden ve bunlar gerçekmiş gibi sunan başka bir devlet, pardon film sektörü yok.
bu arada bizim artık yeşil olmayan çam, sinema sektörümüz osmanoğlundan geriye gidemiyor.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
131,463
Kullanıcılar
455,378
Son üye
adhkfhxdchdvgshdjkg

Yeni konular

Geri