İzmir Plc Kurs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nebula

Üye
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
Değerli arkadaşlar sürekli İstanbulda ücretsiz plc ve otomasyon kurslarının ilanlarını görüyoruz. Bu kurslardan niçin İzmirde eğitim veren meslek okullarından ilanlar göremiyoruz. İzmirliler çok bonkör de İstanbullular daha mı çok yardıma muhtaçlar diye ? Yoksa bu eğitimi verecek olan hocaların idealleri ile ilgili birşey mi diye merak ediyorum. Bizlerde en az onlar kadar ihtiyacı olan insanlarız...
 
Yozgatta olanlar için çok cazip fiyata sıemens s7 200/300 , fatek, delta, omron v.s. Plc ve hmı eğitimi çok cazip ücret karşılığı(250 tl gibi) verebilirim. :)
yozgat/ yerköy tmo teknisyeni (elektrik öğretmeni)
tel: 0554 905 29 63
 
slm arkadaşlar izmirdede ücretsiz plc kursu verilmekte İzmir Büyük Şehir Belediyesinin düzenlediği meslek edindirme kurslarında plc kursu ücretsiz olarak verilmekte yararlanmak isteyen arkadaşlar İzmir Büyük şehir Belediyesi Meslek Edindirme kurslarına başvuruda bulunabilir.
 
ben şuan üniversitede öğrenim görmekteyim bu izmir belediyesinin wermiş olduğu kurslardan faydalamabilme şansım varmıdır?
 
Arkadaşalar İzmire yakın olan Manisa ilçemizde Elgin vakfı nda PLc kursları ücretsiz olarak verilmektedir .. Bilginiz olsun
 
Paardon arkadaşlar Manisa İlimizde verilmektedir...
 
S7-200 eğitim cd'miz ile PLC kursu zaten cebinizde :)
 
Plc merkezi 3-4 ayda bir 2010 yılında izmir adana ankara bursa ve konya illerinde eğitim vermeyi planlamaktadır. Isteyen arkadaşlar firmayı arayıp ön kayıt yaptırabilirler. Eğitimlerin açılması için en az 6 kişi olmalıdır.
 
antalyadan plc ve pic konusunda deneyimli arkadas varsa yardımlarını bekliyorum emeginin karsılıgını vermek uzere
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst