İnvertör Uygulamları

control teknik sürücüsünü iler geri çalıştırma şeması elinizde varsa yayınlarsanız memnun olurum arkadaşlar .iyi çalışmalar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
basın aralığına göre transmitter seçimi yapabilirsin.0-16 bar basınç transmitterini invertörün analog girişine bağlayıp pıd kontrolle bu işlemi gerçekleştireblirsin.

Sayın muratcam PID kontrollü derken nasıl yapacağım transmitteri direk analog girişine bağlamam yeterli değilmi?
 
arkadaşlar bana farklı frekans değerlerini 50 hertz e sabitleyecek bi devre lazım.örneğin 60 hertz i 50 hertz e düşürecek(motor : 220 vac 50 hz buzdolabı motoru)
ilginize teşekkürler
 
BEN BU İŞLEMLERİ DELTA İLE YAPTIM ve kesinlikle sorun yok hemde çok hesaplı
 
Sayın Üyeler ;
AC motor sürücülerinde jog çalışma modu nasılo bir uygulamadır.Daha doğrusu nedir?Tşk.

Jog modu motoru adım adım manuel çalıştırmak için kullanabilirsin. Jog moda aldığın zamann panel üzerindeki start tuşuna bastığın sürece servis hızında (servis hız parametresi veya jogging mod hız parametresi ne ise artık) motor döner. Start tuşu bırakıldığında durur. Genelde servis amaçlı kullanılır.
 
Beyler tasarruf mu yapmak istiyorsunuz??Önce yanan motorlarınızı yüksek verimli motorlarla değiştirmeyi deneyin sonra inverterleri tartışın.Bu motorların en büyük tasarrufu sağlayacağını düşünüyorum...Biz işletmede artık bu motorlara geçiş yapacağız baya araştırmasını yaptım şuan ilk motorumuzu sipariş verdik o motor üzerindeki deneylerim başarılı sonuç verirse ve bunu işverenimize kanıtlayabilirsem yanan motorları yüksek verimli motorlarla değiştireceğiz.Sizde deneyin. bu linkteki dökümanları incelemenizi tavsiye ederim...

http://www.eie.gov.tr/turkce/en_tasarrufu/uetm/elk_motor_verim.html
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst