önemli

proagent

Üye
Katılım
2 Ocak 2012
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
34
motoru 50 saniye çalıştırıcam fakat bunun 25 saniyesi 60 hzde 25 saniyesinide yavaşca düşerek 30hzde çalıştırıcam belli bir süre sonrada motor durucak.. bunu plc de mi yoksa invertörde mi ayarlıyoruz? hsp lsp gibi ?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
invertörden ayarlaya bilirsin abb bu olanagı sunuyor.sen ne marka sürücü kullanmaktasın.
 
atv312.. lsp hsp parametrelerinden mi ayarlanıyor ?
 
Plc ile yapmassan kumanda devresiyle yapabilirsin ilk hızı pot ile belirle 60 veya istediğin bir değer dı1 den çalıştır dı3 e büyük ihtimalle set 2 hızı atanıktır 30 hz e ayarla dı1 girişi aktif olduğunda devreye girecek zaman rölesini ekle 25 saniyeye ayarla süre sonunda kontagını kapattığı zaman 30 hz e gelecektir...
 
İnvertörlerin kendi içinde PLC fonlsiyonu olan ürünlerden kullanarak bu işi yapabilirsin. invt marka ürünlerde dahili PLC özelliği bulunmaktadır. 16 adımda istediğin yön, süre ve hızlarda çalıştırabilirsin.

Kolay Gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,722
Kullanıcılar
449,959
Son üye
çor-man

Yeni konular

Geri
Üst