Trimbox Montajı Hakkında Yardım İsteği.

Yalnız bir şeyi sormayı unutmuşum. Bu elimdeki Trimbox 220 V monofaze olarak geçen model. Şimdi yeni evin hattı trifaze ama yine 220 V. Elimdeki Trimbox monofaze modeli olarak geçse de evimdeki hatta monte etmem de bir sakınca yoktur herhalde değil mi? Bir de 380 V Trifaze modelini almama gerek yok değil mi?
Trimbox adına kurumsal cevap;
Merhaba,
Öncelikle ürünümüzü tercih ettiğiniz ve memnun kaldığınız için memnuniyetimizi bildiririz. Sorunuzla ilgili maalesef 3 fazlı bir Trimbox satın almanız gerektiğini belirtmek zorundayım. Ancak hiçbir marka da olmayan bir uygulamadan bahsetmek istiyorum; Tek fazlı Trimbox'ı bize aldığınız fiyata iade edebilir ve aradaki farkı ödeyebilirsiniz.
Reklam ile ilgili de sitede forum kısmında Trimbox reklamının zaten var olduğunu ve ayrıca ana sayfada sponsor olduğunu belirtmemde fayda var.
Montaj konusunda da ücretsiz destek verebiliriz.
Tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
5 adet varistör 3 adet dirençten oluşan bir devre olduğunu duydum, daha öncede uzun uzun tartışıldı ama devre ve çalışma sistemi hakkında bilgi verilmediği için kayda değer yorum çıkmadı. Net bilmediğim bir husus hakkında yorum yapmam.
 
Trimbox adına kurumsal cevap,
Cihazın içerisinde ne olduğu ile ilgili bir soru sorulmadı aslında! Ancak eğer cihaz içeriğini merak ediyorsanız sizinde belirttiğiniz gibi varistör karakteristiği değiştirilmiş elektronik devre elemanları üzerine bina edilmiş, 10 nanosaniye hassasiyeti muhafaza eden ancak 15 kV, 20 kA darbeye dayanıklı, B,C,D sınıfı parafdurların yerine kullanılabilecek şekilde ve toprağa iletim yapmadan görevini gören bir üründür.
En son Başbakanımız ve Bakanlarımızın da katıldığı programda Tofaş'ın birinci olduğu inovasyon kategorisinde "Bursa'nın Mucidi" ödülünü almaya hak kazanmış bir üründür aynı zamanda. Devlet organlarında, Aselsan'da sınır güvenliğinde ve en son Başbakanlık'ta kullanılmaya başlanmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
 
Önce şunu anlıyalım;
Yen i daırelerde bazen 3 faz elektrık verılmektedır. Yanı, ana panonuza, 3 faz gırmekte ve daıreye de 3 faz dagılım yapılmaktadır. Şayet daırenıze 3 faz v e 1 nötr gelıyorsa, bu trımbox u kullanmanız mumkun görunmuyor,
Ha dersenız, en azından bır fazı korusun, lınye sıgortalarından, bırısı, nötr toprak nkullanabılırsınız.
Yok, daıreye, 1 faz gelıyorsa, (sıze aıt olan daırenın dagıtım panosuna) trımbox u eskı evınızdekı gıbı baglamanızda sorun yokdur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst