Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Eğitimi (Int. University of Sarajevo)

sarajevo ya tercih yaparak girilebiliyor. ygs-lys den sonra ama gabrova ösym nin tercih klavuzunda yok.
 
hocam benim sorum uluslararası saraybosna üniversitesine teknik eğitim mezunlarının sınava girip ösym ile yerleştiklerinde aldıkları fark derslerle okulu bitirdiklerinde Türkiye de denklik sınavına girmeden denklik veriliyor mu? daha önceki arkadaşlar almışlar ama hala devam ediyor mu ? benim sorum tam olarak bu gabrova veya sofya teknik üniversiteleri ile ilgili bir şey sormuyorum.
 
Bellek3 kardeş, ben ÖSYM ile yerleştim. Denklik vermeyecek olsalar ÖSYM kitapçığına koymazlardı diye düşünüyorum.

Eski yazıları okursan tamamlama eğitimi tamamlayıp sınavsız diplomalarını alan arkadaşlar var. Benim tamamlama yapan arkadaşlarım da var. Onlar da sınavsız diplomalarını aldılar.
 
hocam ben 2011 mezunuyum galiba ders saydırma işlemleri mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıl geçerliymiş. bilginiz var nı bu konu hakkında
 
bu eğitimi tamamlayıp piyasa da çalışan arkadaşlar mühendislerle aynı statüde mi çalışıyorlar? sayın volcanos hocam cevap verirseniz siz tamamladınız bu eğitmi acaba özel sektörde sıkıntı oluyour mu?
 
sayın bellek3
hocam tabiki aynı statüde çalışıyoruz, hatta meslek lisesi mezunu mühendis olmam iş görüşmelerinde bana hep artı kazandırmıştı. EMO kaydım da mevcuttur, endien olmasın türkiyede 4 sene öğrenim görmüş mühendislerle fark yoktur...
 
şu anki sistem ne olcak peki ?
Teknoloji fakültelerinden alınabilinir mi ?
 
elektronik öğr. mezunuyum 2012-2013 için bosna yı düşünüyorum bunun için burda öss ye girmek şart mı ? forumu baştan sona kadar okumayadım aklıma takılan olay denklik olayı o kadar yani öss sts yerine geçiyor mu ???
 
sayın gkhanb

tüm mesajları dikkatlice okuduktan sonra kafanıza takılan soru olursa, yardımcı oluruz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,243
Mesajlar
916,133
Kullanıcılar
450,051
Son üye
Rezly

Yeni konular

Geri
Üst