Tef Mezunlarına Bulgaristan Gabrovo Teknik Üniversitesinde Mühendislik Tamamlama

Ben Teknik eğitimdeyim. Bizden önce mezun olupta, bir umutla gitmiş arkadaşalrın hiçbirsi denklik falan alamadan avucunu yalayıp geri döndiler. Zaten tmmo'da istemiyor bunu. Ayrıca kimseninde kimseyi kandırdığı yok . Maden dediğiniz gerçek o zaman geçen yıl mezun olupta ordan türkiye'ye gelip denklik alanların burasya ismini numarasını yazında bizde inanalım. Kusura bakmayın ama para tuzağından başka hiçbirşey değil bu bulgaristan. İsteyen inanır iseyen inanmaz. Bu benim düşüncem.
2008 yılından önce mezun olan arkadaşlarımın hepsi aldı 2008 den sonra oss 4 yıllık barajını aşanlar aldı aşamayanlar ise nisan ayında İstanbul ünv. seviye tespit sınavından 50 barajını aşanlar aldı. örneğin aşağıdaki listede 50 barajını aşanlar askıya alma olayının öncesinde denklik aldılar.
II. Aşama Denklik sınavı sonuçları | İ.Ü. Mühendislik Fakültesi
burada her ülke var Bulgaristanda dahil

illaki bana isim gerekli tanısamda tanımasamda diyenler için

Yk Denklii Yeni

DENKLİK BELGESİ ÖRNEKLERİ
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu bende biliyorum zaten. Bizi ilgilendiren kısmı varna Üniversitesi değil, gabrovo Üniversitesi. Hem zaten seninde dediğin bunların hepsi 2008'de ve ondan önce var. 2008'den sonrası yok.
 
Son düzenleme:
Bunu bende biliyorum zaten. Bizi ilgilendiren kısmı varna Üniversitesi değil, gabrovo Üniversitesi. Hem zaten seninde dediğin bunların hepsi 2008'de ve ondan önce var. 2008'den sonrası yok.



06-08-2012 10:03 tarihli mesajında "Zaten yıllardır da mezun verdiği yok." diyosun ben buna istinaden Varna ve Sofya ünv. denkliklerini gönderdim.


"Zaten yıllardır da mezun verdiği yok." sözünü unutupta bana 2008 den sonraları lazım diyorsan 14.08.2012 tarihli mesajımı iyi oku orada denklik alanlar var.


"Bulgaristandaki politeknik ve tüm üniversiteler dahil, tüek eğitim sistemine uymadığı, uzaktan eğitim" diyosun şimdiki mesajında da benden gabrovo Üniversitesi bilgilerini istiyorsun


gabrovo Üniversitesine giden Tükiye Cumhuriyeti vatandaşı yok ki Yalnız yerli türkler var.


sonuç olarak sen 06-08-2012 10:03 tarihli mesajını yeniden oku sonra benim yarumlarımı ve kaynak olarak gösterdiğim belgeleri incele. Sen Gabrova ünv. görerek Hiç Bulgaristan a gitmeyerek bütün Bulgaistan ünv. hakkında yorum yapıyorsun.
 
Bu yazılanları görünce çok gülüyorum. Bunun daha tamamlama eğitimi olduğunu yazan bilgisiz arkadaşlar var. Ben amerikada bir üniversiteye başvurmuştum ve derslerini oradada saydılar. Ama fiyat pahalıydı gidemedim. Bu Avrupada nereye giderseniz böyle. ECTS kredi sistemi diye birşey var.
Ayrıca danışman firmayada çok teşekkür ederim. Bu adamlar bu olayı bizim için yapmışlar ve hala çabalamaktadırlar. Yıllardır birbirini TMOBtan daha çok engelleyen TEF mezunları ve kadrolarıdır. Bu işin olmaması için ellerinden geleni artlarına koymamışlardır. Bu kafaylada daha çok kaybederler.
Zaten kendi ülkenden mezunsun denkliğin Türkiyeden mezun olmana rağmen yok. Bence bu program şu ana kadar açılmış en iyi programdır. AB denkliğide olması yeter.
 
bulgaristan'dan alınan diplomaya denklik vermiyorlar diye biliyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,936
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst