Miele çamaşır makinesi komple sökme işlemi

Kazuya5587

Üye
Katılım
3 Eyl 2015
Mesajlar
99
Puanları
1
Yaş
46
Türkiye'de gördüğüm kadarıyla yani araştırmalarıma göre bu markayı söken olmamış. Elime geçince de sökeyim madem dedim. Kaynak arayanlar için güzel bir video.
Spider/üçgen demir/ şaft ya da artık ne ise oraya gelene kadar cihazdan kalite akıyor demiştim. Araştırmalarım sonucunda illa ki bir yerde bir kusur bıraktıklarını öğrendim. Sanırım 1998 ve 2000 başlarına kadar üretilen cihazlarında da bu şaftı kusurlu yapmışlar.
Sökme aşamaları

Daha önceki 30 yıllık miele kazan üçgen demirleri kendilerinden sonra üretilenlere uyuyor ve hala sağlamlarken, bu serilerin 2-5 yıl içinde kırılıyor.

Aklınızda olsun sarı sitede kazan dönmüyor denilerek ilana konulan ürün varsa almayın. Sorunu zaten kazan ve piyasada bulamazsınız.
 
Eline,emeğine sağlık; güzel video olmuş. Üç ayak sorununu pik dökümcülerde kum döküm ile çözebilirsin.Gebze'de yapanlar var.
 
Eline,emeğine sağlık; güzel video olmuş. Üç ayak sorununu pik dökümcülerde kum döküm ile çözebilirsin.Gebze'de yapanlar var.
Çalışmalar devam ediyor. Çizimini yapıp kestirmek aklımda olan bir seçenek. Şaft aşırı delik ve deforme olduğu için ve imalatında yapılan şekil hatalarından dolayı defolu olduğu için kalıp alma işini ikini plana attım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,375
Mesajlar
917,097
Kullanıcılar
450,247
Son üye
moonshine07

Yeni konular

Geri
Üst