Zelio Akıllı rolede yardım

ok gönder bakayım
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
ben dosyayı yeni indirdim şimdi inceleyip hallederim.

sen bunu yeniden yazmışsın galiba ben FCB yi iyi bilmiyorum bu konuda yardımcı olamam üzgünüm
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
inceledim simülasyonda çalışıyor roleye yüklersen roledede çalışır eğer yükliyemiyorsan FBD diline uygun olmayan role modeli seçmişsindir şu anda elinde olan rolenin modeli nedir yazarsan yardımcı olurum.

ayrıca rolen FBD diline uygun değilse o programı ladder diline çevirdim bu programı zelionun bütün modellerine yükleyebilirsin simülasyonunda kontrol et sonra roleye yükle çalışır birtakıldığın yer olursa yardımcı olurum.
 
Son düzenleme:
inceledim simülasyonda çalışıyor roleye yüklersen roledede çalışır eğer yükliyemiyorsan fbd diline uygun olmayan role modeli seçmişsindir şu anda elinde olan rolenin modeli nedir yazarsan yardımcı olurum.

Ayrıca rolen fbd diline uygun değilse o programı ladder diline çevirdim bu programı zelionun bütün modellerine yükleyebilirsin simülasyonunda kontrol et sonra roleye yükle çalışır birtakıldığın yer olursa yardımcı olurum.

saol kardeş bu işime yaradı. Sr2 rolede denemiştim olmamıştı. Ama bu yazdıgın role simulsayonda çalıştı.
Roleye yuklicem cevap yazarım
kolay gelsin
 
ZELİO SOFT PROGRAMI İÇİN rar şfresine nasıl ulaşabilirim
Lütfen yardımedin
 
Herkese merhaba.Öncelikle vinç sektöründe çalışıyorum.İlgili arkadaşlara bir sorum olacaktı.Zelio akıllı röle ile arşivleme yapılabilirmi? Geçmişe yönelik kayıtları görmek istiyorum.Zaman veya adet olarak toplamı görebiliyoruz.Örnek veriyorum,aralık ayındayız ve aralığa kadar vinç ne kadar çalışmış görebiliyorum.Ama temmuz ayında ne kadar çalışmış bunu görebiliyormuyum.Tahminim zelio ile bunu göremiyoruz.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarlarda memnun olurum.Herkese iyi çalışmalar.Kolay gelsin...
 
Arkadaşlar, FBD dili ladder diline hazır programda nasıl çevrilir. Bunun imkanı varmı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,805
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst