YILDIZ-ÜÇGEN de motor gücüne göre zaman ayarı yapılabilirmi?

kardeş canım kardeşim 185 kwlık motor yıldız üçgende baglanmaz oto reostasıyla yol vermen lazım yani yol verici kullanmalısın yoksaaşebekeden çok aşırı bir akım çeker ayrıca kompanzasyonda lazım
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
zaman ayarı 4 - 5 saniye falandır ben çok ayarladım am güce göre deyil ama büyük motorlara yol verirken bir yol daha vardır yıldız üçgende olsa motor kalkınırken elle yol vermesini sağlayabilmek için tik tak yaparım yani starta basarım 2 _3 saniyede stop hemen tekrar start stop 2 _3 kez yapıldımı motor rahat kalkınır
 
Bence kendin ufak bir testle anlayabilirsin motor tarafına Ampermetre ve mil devrini gözlersen motora uygun en dogru zamanı bulabilirsin bence.
 
185kw motora direk olarak ampermetre bağlamak imkansızdır yol verme akımı en az 5sn dir
 
yıldız üçgen belirleme süresi pensampermetre ile ölçülebilirmi ?
 
nötr ile toprak arasında ölçü aletiyle ölçtüğümde 85 v akım gösteriyo nedenini anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum
 
motor yıldız şekilde kalkınca belli bir devre kadar hızlanır ve o devirde sabit dönmeye başlar işte o an üçgene geçiş işin ideal andır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,794
Kullanıcılar
449,983
Son üye
ardaxsm

Yeni konular

Geri
Üst