Yenilenmiş iPhone 15 mi yoksa Galaxy S24 ultra mı alayım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan legrange
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

legrange

Üye
Arkadaşlar yepy'den yenilenmiş telefon alıcam ama hangisini alıcama karar veremedim.

3.webp

güzel insan, burada kendine bir soru sormalısın. bu telefonu statü için mi alıyorsunuz? yoksa insanlarla iletişim kurmak için mi? karar verin, kendi sorunuza kendiniz cevap vereceksiniz.

ikisininde donanımı ihtiyacımızdan fazlası var, en azından benim gibiler için. Bencesi karşılaştırmayı ios mu android mi gibi yapmanız lazım.
Benim ilk akıllı telefonum iphone 5 idi, android telefonu bir kaç defa denedim, kullanmakta zorlandım, sevmedim, muhtemelen ios ile başladığım için.
yeni tlf alınca tek tuşla yeni iphoneye aktarma yapıyorum, bu saatten sonra androide geçmek benim gibiler için zülüm olur.

2 defa yenilenmiş telefon alma gafletine düştüm. Çok önermiyorum, hangi parçaları neyle "yeniledikleri" gri bölge. Aşırı ısınıyordu, orj pil yerine yan sanayi takıp bms den sonra ayrı bir devre daha takıp telefonu kandırıyorlardı. Şarjdayken öyle bir ısınıyordu ki anlatamam ve aşırı ısınma uyarısı da vermiyordu. Sağolsun nir tanıdık telefoncu çıkardı fakat anakart harab haldeymiş. İade etme şansı yakalayıp iade ederek kurtuldum. Taksit ile yeni almanızı tavsiye ederim.

Tabiki bütçe meselesi, daha iyilerine sahip olsun tüm forumdaşlarım 🙏 canı gönülden dilerim.

Samsung u tek geçerim.

yenilenmiş yerine 2. el kullanıcıdan temiz bi s24 ultra alirim

favorim samsung ayrıca Sar değeri daha düşük ıphone göre..

Bunu bende tercih ederim ama tamir görüp görmediğini bilmek imkansız gibi.

İnternette çöp telefonlarla dolu.
serkan kardeşim, ikinci el telefon her zaman risktir ve nerdeyse alınmaz. yedek veya ikame olarak kullanabilirim ama satın almam. sıfır olsun benim olsun. sonuçta iletişim aracı. 200k da olsa alo diyeceksin, 30k da olsa alo diyeceksin. benim elimdeki beş yıllık, önümüzdeki sene batarya yenilerim bir beş sene daha kullanırım. (mi note 10 lite)

Bunu bende tercih ederim ama tamir görüp görmediğini bilmek imkansız gibi.

İnternette çöp telefonlarla dolu.
İphone'dan bahsetmiyoruz, tamir edilmesi hiç de önemli bir şey değil yetkili servis yaptığı sürece. Yan sanayi amoled ekran zaten yok piyasada, yan sanayi ekran 1km öteden belli ediyor kendini. 1-2 yıllık telefonun bataryası zaten bitmez, bitse de garantisi değiştiriyor, anakartı bozulsa garantisi değiştiriyor, kasası düşse hasar alsa yan sanayileri çok dandik. Benim 10 seneden fazladır kullandığım telefonlar hep 2. el. Kimden aldığın, ne için sattığı, hangi şartlarda kullandığı, karakteri, her şey etken. Bence galeriden araba, telefoncudan da telefon alınmaz. 2. el s20 fe'min parmak izi bozuldu, elden verdim garantiye 1 saat sonra anakart+batarya+parmak izi sensörü+sıvı bandı garantiden değişti elime verdiler. Benim 7 senede 6. laptobum bu, hepsi de 2. eldi. bilgisayarcıdan aldığım haricinde sorunsuzdu. Alırken faturası kutusu, ilan numarası, gerekirse bu telefonu bu şahsa şu tarihte sattım, veya ibandan para gönderirken açıklamaya "sahibinden telefon -ilan no-" şeklinde yazmayı düşünmek gerekir.

Forum istatistikleri

Konular
133,402
Kullanıcılar
459,317
Son üye
mesih099

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri