Yeni trafo alımı

Sn Mehmet Bey,
Anladığım kadarıyla bu konu başlığı altında birbirrimize cevap vererek ve ukelalık ederek geçiricez zamanımızı. Ben bunu istemiyorum. Size hayırlı başarılar dilerim. İnşallah okuyan arkadaşlara az da olsa fikir verebilmişimdir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Evet zaman kaybı olucak ama , umarım arkadaşlar sizin dediklerinizi ciddiye almaz.
 
kuru tip yük altında kademe değiştiren trafo türkiyede hangi firma stoğunda var marka önemli diyil..
 
abb veya arevanın bayilerinde vardır bayi isimlerini kuru tip trafo satış diye internetten ararsan karsına cıkar hangi şehirde oldugunu bilmediğimden isim veremiyorum .
 
mehmet_ist istanbul bayilerinde abb veya m.gerin yok besttrafodada yok yani regel kuru yok
 
ben de şimdiye kadar görmedim kuru trafolarda yük altında kademe değiştiricili olanı. Genelde özel üretim olur dağıtım trafosunda Y.A kademe değiştiricisi. Bu ister yağlı tip ister kuru tip olsun. özel bir üretime girer.
 
özel üretim oldugu doğrudur fakat . bazen firmaların elinde stok olabiliyor vekmarı aramanızı öneririm varsa onlarda olabilir bi tek.
 
özel üretim oldugu doğrudur fakat . bazen firmaların elinde stok olabiliyor vekmarı aramanızı öneririm varsa onlarda olabilir bi tek.

zaten vekmar ı aradım tüm dede yok piyasada hazır stok yok yaglı yaglı devam:D
 
dangalak ,fakir zaten terliyor

- - - Updated - - -

dangalak ,fakir zaten terliyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,461
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst