Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klimaser kullanıcı adlı üye, sebepsiz yere küfürlü mesajından dolayı, Genel Forum Kuralları'nın 3. Bölümünün 5. Maddesinin ihlali nedeniyle forumdan otuz (30) gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
 
Yelek_87 ve >Genius< adlı kullanıcılar polemik içerikli mesaj yazmak gerekçeleri ile 7 Gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
kombi isimli kullanıcı ;Art arda reklam içerikli mesajları yüzünden 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
mustafahazirci isimli üye ısrarla, salt reklam amaçlı mesajlar yazması nedeniyle forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
ahmet nebi, ayhan yaman, yaman sen, aventura, ankara guvenlik, enesavniak, mehmet cemsir, sekilelektronik ile alper han kullanıcı isimleri aynı kullanıcıya ait olduğu ve çoklu üyelik alarak forum üyelerimizi belli bir markaya yönlendirme amaçlı reklam yaptığı tespit edildiğinden süresiz olarak forumda uzaklaştırılmıştır.
 
Son düzenleme:
yasemincebeci11 kullanıcı isimli üyelik reklam amaçlı alınmış olup daha önce forumdan reklam yaptığı nedeniyle uzaklaştırılan ipkamera'nın uzantısı olduğu, bir firmayı kötülemek için hayali konu açtığı tespit edildiğinden forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
teknikbilge kullanıcı isimli üye sürekli olarak ticari içerikli ve reklam amaçlı mesaj yazdığından forumdan 3 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
 
duvar isimli kullanıcı birden fazla üyelik alarak üyelerimizi manipüle etme amaçlı konular açtığı için forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır. sistem5 ve arabeni kullanıcı isimleri ise aynı üyeye ait olması nedeniyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
ny güvenlik isimli kullanıcı reklam yapmaktan daha önce yasaklanan ahmet nebi, ayhan yaman, yaman sen, aventura, ankara guvenlik, enesavniak, mehmet cemsir, sekilelektronik ile alper han isimli üyeliklerin devamı olduğu ve reklam yapmaya devam ettiği için forumda süresiz olarak yasaklanmıştır.
 
yrkali kullanıcı isimli üye kendisine yardım etmeye çalışanlara yönelik hakaret içerikli mesajı nedeniyle forumda 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst