Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=287279]UNSALX[/MENTION] isimli kullanıcı forum kirliliği yaratacak şekilde konu açtığı, mesaj attığı ve hakaret ettiği için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
semra14 isimli kullanıcı sadece reklam yaptığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
xxlxxl ve dursunyaman kullanıcı isimleri aynı kişiye ait olduğu için xxlxxl kullanıcı ismi süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
[MENTION=35055]thebilo[/MENTION] isimli kullanıcı hakaret içerikli mesajı nedeniyle 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
[MENTION=291643]dursunyaman[/MENTION] isimli kullanıcı uyarıya rağmen forumu sadece ticari amaçlı kullandığı için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır. Devamı halinde süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.
 
[MENTION=310342]turkcoder[/MENTION] isimli kullanıcı xxlxxl ve dursunyaman kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. Tüm uyarılara rağmen forumu ticarethane olarak kullanmaya devam ettiği için [MENTION=291643]dursunyaman[/MENTION] kullanıcı ismi de süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
benmalmiyim_ha isimli kullanıcı turkcoder, xxlxxl ve dursunyaman kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
sistemteknik isimli kullanıcı turkcoder, xxlxxl, dursunyaman ve benmalmiyim_ha kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
karttamir isimli kullanıcı sadece reklam yaptığı için ve ihtarlara rağmen telefon numarasını her mesajına eklediği için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
tamirci_06 ve zombicoder2014 kullanıcı isimleri turkcoder, xxlxxl, dursunyaman, benmalmiyim_ha ve sistemteknik kullanıcı adlarının devamı olduğu için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst