Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baba leo adlı kullanıcı sürekli aynı mesajı değişik konular altında yazmak ve reklam içerikli mesaj yazmak gerekçesi ile süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
fianhabya

Anlamsız mesaj tekrarında ısrar etmek nedeni ile 3 gü forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
mustafak05 adlı kullanıcı

Forumu ticaret için kullanmak. Defalarca aynı konuyu açmak. Telefon numarası ve mail adresi vermek. Reklam.

nedeni ile 7 gün süre ile yasaklanmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
seagate adlı üye;

https://www.kontrolkalemi.com/forum/eleman-arayanlar/71350-projelendirme-programlama-uzmani.html

Konu içerisinde konuyu açan kullanıcıya yönelik hiç bir neden yokken ağır hakaret ve küçük düşürme gerekçesi ile forumdan 3 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.


Brakın arkadaşım propaganda/reklam yapmayı. İnsanlarla dalga geçmeyin. Burada ilan veren bir firmayı aradım hala yanıt için dönecekler. Terbiyesizler ben babanızın yaşındayım. Şu gün ararım deyip sallayan adamdan memlekete ne fayda var.
İlanda üniversite mezunu falan filan yazıyor. Siz kendinizi bir ispat edin "Adammısınız?", "İşin ehlimisiniz?". O kadar janjan junjun bilecek diye yazıyorsunuz ama türkiyede herşey hazır modüller , yazılımlar, projeler siz sanırım imza atacak bir sorumlu arıyorsunuz.

Hadi benim yüzümü kara çıkarın ve forumumuza üye olan bir muhendis arkadaşı işe alın ben sizden yüzbinlerce kez özür dileyeyim.
Olmayacağını biliyorum onun için "Bir Sik***in Gidin" diyorum!

Not: Bunu yazan kişi ilgili şirketi muhatab kabul eder. Bu şirketin sahibi dahil hiç bir çalışanı muhatab olarak kabul edilmez...
 
Lesben dolaylı yoldan reklam sebebiyle süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
atf.ersever adlı kullanıcı;

Forum ortamında hakaret, dolaylı yoldan küfür ve hakarete dayanan ağır eleştiri nedeni ile forumdan 7 gün süre ile uzaklaştırılmıştır.
 
atf.ersever adlı kullanıcı;

Forum ortamında hakaret, dolaylı yoldan küfür ve hakarete dayanan ağır eleştiri ve forum kurallarını uyarılara rağmen defalarca ihlal etmek nedeni ile forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
ipkamera isimli kullanıcı çoklu üyelik alarak reklam yaptığı için süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır. Bu üyeye ait olan erkan_24, erman_34, yasemincebeci11 ve yasemincebeci111 kullanıcı isimleri de süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
millerblack0 adlı kullanıcı;

Forum altında mesaj sayısını arttırmaya yönelik anlamsız mesajlar ve aynı mesajı defelarca tekrar etmek gerekçeleri ile 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,324
Mesajlar
916,713
Kullanıcılar
450,162
Son üye
SoftwareMan

Yeni konular

Geri
Üst