yağ tıkanması hakkında

kemikzade

Üye
Katılım
18 Kas 2009
Mesajlar
85
Puanları
1
Yaş
44
arkadaşlar 4 yollu vana takılı kalmış fakat tam ortada takılıkalmış kompresörün bastığı 4 yollu vana üzerinden kısa devre olarak direk kompresöre dönüyor. 4 yollu vanayı en kolay nasıl temizleyebilirim. yoksa değiştirmem şart mı?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhabalar
iç yapısı gereği vanaya müdahale etme şansınız zor.yenilemeniz size daha ekonomik olacaktır ancak kaynaklarını yaparken vana gurubunu soğuk tutmalısınız.diğer türlü içindeki contalar yine yanarak iş yapmaz hale gelir.

kolay gelsin
 
bugün biraz uğraştım baktım temizlenecek gibi değil yenisini aldım. su içinde kaynattım.
 
babam su içinde ve bezle sarılı olmaz kaynatırken vana yine bozulur dikkat edersen 4 yollu vanaların yollarındaekli parçalar vardır sebebi vanayı bozmadan dışarda kaynatmak yani bozmadan en iyi yöntem teknolojik ısıyı geçirmeyen macunlar 2.si tuvalet kağıdı sar ıslat kaynat su sirkilasyon yapmadığı için olmaz bez dört yolluya iyi yapışmadığı için olmaz en iyisi tuvalet kağıdı
 
4 yollu vananın iç yapısı plastik olduğu için temizleme şansınız yok. yenisini de değiştirirken su içinde kaynak yapmanızı öneririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst