Windows 7 ye Simatic Kurulumu

Aslında Siemensin endüstriyel PG cihazlarına bkarsanız işletim sistemlerinin Windows7 Ultimate 32 bit işletim sistemiyle yüklü olduğunu görürsünüz demek ki bu işletim sistemini tavsiye ediyorsa en stabil işletim sistemi olarak bunu ön görüyor demektir.
yada onlarda 64 bit de çalıştıramamışlardır.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar windows 7 home 32 bit editörü yüklü vmwale kurarak sanal program olarak windows 7 ultimate mi kurmalıyım arkadaşlar hangisi daha başarılı olur formu okudum oldukça başarı olan arkadaşlar başarısız olamayan arkadaşlarda var tabi.
5.4 versiyonumu daha başarılı olur yoksa 5.5 mi arkadaşlar
 
arkadaşım bilgisayarda windows 7 home kurulu vmwale kurmama gerek var mı ? yoksa home da direk step7 5.5 çalışıyormu
 
Arkadaşlar,
simatic v5.5'i win7 professionalda (64-bit) yükledim sorunsuz çalışıyor.(2011) siemens'in sitesinde mevcut program. Ancak wincc için 32-bit öneriliyor. hala bu konu üzerinde çalışıyorum.
 
arkadaşım programı nerden indirdğini öğrenebilrimiyim acaba yardımcı olursan sevinirim
 
bende setup.msi uzantıları cıkmıyor birde orda da nasıl enable edildiğini gösteren resim görünmüyor....yardım edebilirsen çok sevinirim ...
 
simatic 5.5 sürümü için hiç bir şeye gerek yok
simatic 5.5 sürümünü deneyin direk kurulum
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst