Windows 10 Pro USB ye Yedeklemek

Bu TOSHIBA laptop baş belası oldu! Windows 10 Pro mikrosoft sitesinden 2000 TL ye dijital lisans yeni aldık kurduk ve hızlandı...Şimdi de USB belleğe Windows 10 Pro yu yedekleme çalışıyoruz,fakat olmuyor...Bunu güzelce sırası ile yazarsanız memnun olacağım.USB 16 GB yeterli mi?Google tarifleri yetersiz kaldı...Laptop göçerse yedek yok nasıl kuracağız?...Cevap bekliyorum...Teşekkür Ederim!
Bu işte TOSHIBA'nın suçu yok sonunda iyi oldu,üç gün uğraştık düzeldi.Mikrosoft sitesinden 2000 TL ödedik yeni orjinal Windows 10 Pro aldık siteden yükledik...USB ye Windows yedeklemek Mikrosoft sitesinden kolay oluyor.Tool aracı ve yedek Windows indirmek otomatik onu da hallettik (8 GB USB yeterli).Bizim Casper bilgisayar 13 yaşında iyi çalışıyor.TOSHIBA notebook yedi yaşını geçti acente gibi duruyor o da 10 seneyi iyi bakımla geçer tahmin ediyorum...Soru cevaplar faydalı oldu...Cevaplar için teşekkür ederim! ... ORHAN
 
Bu konuda yasal Windows 10 Pro bulunması gerekiyor...ORHAN
Burada (mikrosoft) önemli olan USB ye windows 10 yüklemede kendi tool aracını otomatik kullanıyor ve seçenek başka bir bilgisayar usb yedek tik seçiliyor...Teşekkürler!
Bu konuda yasal doğru Windows 10 bulunması gerekiyor...ORHAN
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst