Wincc Flexible Backup Sorunu

dincer41

Üye
Katılım
14 Ara 2009
Mesajlar
49
Puanları
1
Yaş
45
SELAM ARKADAŞLAR;
Benim sorunum oprt.panelin imajını almak ve üzeride değişiklikler yapmak istiyorum fakat bir türlü imajını alamadım.ProSave den complete backup dedim fakat ekranın işletim sistemi dahil PSB uzantılı bir dosya indirdi.bunuda wincc çalıştırmıyor.sizden ricam imajını nasıl alabilirim.
yardımlarınız için teşekkür ederim.
iyi çalışmalar.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Dincer bey mesajınızdan okuduğum kadarı ile başarı bir şekilde backup yapmışsınız. Elinizde eğer ilgili OPanelin projesi yok ise backup yaptığınız psb dosyasını sadece backup amaçlı kullanabilirsiniz üzerinde çalışamazsınız.
 
Magix bey
Üsütünde çalışabaileçeğim bir şekilde back up almak için ne yapmam gerekir?Projeden bahsettiğiniz programı ise programı var zaten.
 
Magix bey
Üsütünde çalışabaileçeğim bir şekilde back up almak için ne yapmam gerekir?Projeden bahsettiğiniz programı ise programı var zaten.
Üstünde çalışabileceğiniz şekilde yedekleme yapamassınız, sadece yedekleme için yedek alıp o dosyayı geri yükleyebilirsiniz. İstediğiniz şekilde çalışabilmek için HMI kaynak yazılımının (*.hmi dosyasının) sizde olması gereklidir.
 
Selamlar Beyler....
Yukarıda bahsettiğiniz konudan bende muzdaripim...Bursa da büyük bir firma dayım sistemde iki robot var ve S7300 313d2dp cpu ve 1 adet mp277 10inc panel var.Sağolsun bizim patron fransa da bilgisayarını çaldırınca içinde bir çok proje gitti.İşin plc tarafını projeyi geri çektik felan yaptık hallettik .. üzerinden 2-3 yıl geçti sistemde revizyon işleri oldu şu anda oradayım Op panelden prosave ile backup aldım *.psb uzantılı dosya oluşturdu yedek olarak var. Ama panelde de revizyon yapmam gerekiyor .Bende son halinden 1 önceki projede op panel *.hmi uzantılı dosyası da var .Esasında patron projeyi yüklerken "enable back transfer" kutucuğunu işaretlememiş..... yani kısaca ben bu panele son hali ile nasıl bağlanırım......bunun başka bir yolu yokmu....wincc flexible ile backtransfer yapmak istiyorum "not found pzd" mesajı veriyor...panelde memory kart yok ne yapacağımı şaşırdım .... bana acil yardımmmmmmm........... :((
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst