Win7 64 Bit ve Simatic Manager Sorunu

tek çare şu an için WMware ile sana işletim sistemi oluşturmak.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım Win 7 64 bit desteklemiyor siemens.
Win 7 32 bit kurdum destekliyor.
 
win 7 de home, professionel, enterprise ve ultimate gibi değişik versiyonlar ve tabiiki bunların 32 ve 64 bit gibi seçenekleride var. Sonuç olarak birinde çalışan yazılım diğerinde çalışmayabiliyor dolayısıyla bir laptop aldığımızda olay tamamen şansa kalıyor... Bundan kurtulmanın tek yolu yukarıdada bazı arkadaşların açıkladığı gibi Wmware veya Virtual PC gibi yazılımların üzerine XP kurmaktır. Yalnız bueada Dikkat edilmesi gereken şey bu programları kurarken RAM bellekte en az 1.5 GB yer ayırmak. Tabiiki buda pc nizin ram miktarına bağlı...
 
yaa abi microsoft virtual pc kurdum.içinede tia portal v10.5 kurdum.ama bir türlü s7 1200 plc ile haberleştiremedim bu konuda birisi yardımcı olabilir mi???
 
S7 200 için Win 7 de setup dosyasını XP olarak çalıştır dedim.
Kurulum sonrası ekrana çıkan kısa yolu sağ tıklatıp yine XP olarak çalıştır dedim .
Bir sorun olmadı.
Tia, Simatic, WinCC yi de ise 2 seçenek var.
Ya arkadaşların da belirttiği gibi x86 Win 7 kullanmak ya da x64 Win 7 de sanal işletim sistemi kurmak.
 
kursanızda calıştırsanızda 64 bit te wind. 7 de plc ye bağlanamıyorsunuz en iyisi xp kur
 
arkadaşlar w7'nin yanına bir de 32 bit'lik w7 daha kurun plc programlama yapacağınızda bu tarafı kullanırsınız ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum. bilgisayarımda hem 32 hem 64 bit w7 var. 32bit plc için.
 
s7 microwin v4.0 lazım 3.2 de çalışmıyor setup dosyasına sağ tıklatın uyumluluktan xp sercice pack 2 yi secin alttada bu programı yonetici olarak çaıştırın ı işaretleyin sorun çözülüyor

kolay gelsin
 
win 7 32bit işletim sisteminde simatic v5.5 çalışıyor. ayrıca win 7 64 bit içerisinde sanal xp kurdum ve ondada çok güzel çalışıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,234
Mesajlar
916,027
Kullanıcılar
450,033
Son üye
Demir12312

Yeni konular

Geri
Üst