Giriş ve çıkış voltajı aynı onun için açtım çıkışın 220 olması lazım ama giriş voltajı ile aynıSiz niye makinayı söküp dağıttınız? Cihazda sorun mu var?
Yeni aldıysan satın aldığın yere sormalısın.Giriş ve çıkış voltajı aynı onun için açtım çıkışın 220 olması lazım ama giriş voltajı ile aynı
Trimpotların ayarını bir bozarsanız hepten cihazın tadı kaçar. Kesinlikle dokunmayın. Kartların her taraftan fotosunu alalım.Giriş ve çıkış voltajı aynı onun için açtım çıkışın 220 olması lazım ama giriş voltajı ile aynı
hemen ekliyorumTrimpotların ayarını bir bozarsanız hepten cihazın tadı kaçar. Kesinlikle dokunmayın. Kartların her taraftan fotosunu alalım.
Giriş ve çıkış voltajı aynı onun için açtım çıkışın 220 olması lazım ama giriş voltajı ile aynı
Trimpotların ayarını bir bozarsanız hepten cihazın tadı kaçar. Kesinlikle dokunmayın. Kartların her taraftan fotosunu alalım.
yeni değil giriş 240 çıkışta 240 voltYeni aldıysan satın aldığın yere sormalısın.
Garanti belgesi yok mu?
Giriş kaç volt çıkış kaç volt?
göstergesi yok eski tip voltmetre ile giriş çıkış voltajını ölçüyorum aynı voltaj içinden resim ekledimDıs ürünün görselini
Göstergesinin ve tam görselini fotosunu yayınlamanız .
Daha düşük giriş verme imkanın varsa düşük giriş ile dene?yeni değil giriş 240 çıkışta 240 volt