Lineer DC Güç Kaynağı Yardım

10.5 sargidan 12V almak icin boost kullanmak gerekecek
Boost kullanmaya gerek yok.
AC 10.5 v köprü ve kondansatorle doğrultuğunda 15 v civarı gerilim alınır. Step down devreye gerek kalmıyor.
Siz yazdığımı yanlış anladınız.
Yapmak istediği cihaza ait
PCB yapımı veya çalışan cihaz göndereyim diye yazdığım üstada idi
Gözlerinden biraz rahatsızlığı var .
Yardımcı olmak için.

Sizler gençsiniz, yolun başındasınız.
Çalışıp çabalayacak başaracaksınız.
Modülün fiyatı kargo parasından ucuz dur. Göndermeye değmez..

Kolay gelsin.

Boost kullanmaya gerek yok.
AC 10.5 v köprü ve kondansatorle doğrultuğunda 15 v civarı gerilim alınır. Step down devreye gerek kalmıyor.
Siz yazdığımı yanlış anladınız.
Yapmak istediği cihaza ait
PCB yapımı veya çalışan cihaz göndereyim diye yazdığım üstada idi
Gözlerinden biraz rahatsızlığı var .
Yardımcı olmak için.

Sizler gençsiniz, yolun başındasınız.
Çalışıp çabalayacak başaracaksınız.
Modülün fiyatı kargo parasından ucuz dur. Göndermeye değmez..

Kolay gelsin.
Sağolun hocam, Yazınızı aslında o şekilde anlamadım. mesajınıza devre linkini henüz eklememistiniz bu sebeple gönderirseniz iyi olur demiştim. Yani fiziksel olarak bir beklenti değildi hocam. Amaç zaten kendim yapmak ve el alışkanlığı kazanmak. Yanlış anlaşıldı ise kusura bakmayın 🙏 Verdiğiniz bilgiler ve devre şeması için de çok teşekkür ederim. Eksik malzemelerimi temin edip yapmaya başlayacağım.

güzel insan, elindeki trafo bana çok küçük gibi geldi. hurdacıları dolaş, elektronikçileri filan, yetkili servislerde çıkma trafolar bulunabilir. bendekileri yetkili servisten bir arkadaşım hediye etmişti. boyutlarını kafanda canlandırabilesin diye resim yüklüyorum.

Ekli dosyalar

• trafolar.jpg
    trafolar.jpg
    103.9 KB · Görüntüleme: 21
güzel insan, elindeki trafo bana çok küçük gibi geldi. hurdacıları dolaş, elektronikçileri filan, yetkili servislerde çıkma trafolar bulunabilir. bendekileri yetkili servisten bir arkadaşım hediye etmişti. boyutlarını kafanda canlandırabilesin diye resim yüklüyorum.
Teşekkürler Ustam

Forum istatistikleri

Konular
130,866
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri