Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

kolay gelsinn ben omron E7 serisini kullanın derimm yada mitsubishi derim iyi çalışmalar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ABB ACSM1 Yüksek Performanslı Makina Sürücüsü
Sadece AC sürücüden daha fazlası....
Servo motor ve asenkron motor sürebilen yüksek performanslı makina sürücüsü : ACSM1
ABB'nin, sürücü ailesini genişlettiği yeni ACSM1 ile yüksek performans gerektiren makina uygulamalarınızda, mükemmel hız, tork ve hareket kontrolü sağlıyor. Güçleri 0,75 ile 45kW arası değişen ACSM1; servomotor, asenkron motor ve yüksek torklu motorları çeşitli geribesleme ( encoder, resolver, mutlak encoder vb.) cihazları ile kontrol edebilir. Kompakt donanımı ve programlanabilme esnekliği optimum çözüm sunarken yenilikçi hafıza ünitesi kavramı da esnek sürücü konfigürasyonu gerçekleştirmenize yardımcı olur.
İleri seviyeli özellikler ve esneklik

Bu yeni sürücü, DTC ( Direkt tork kontrolü)'nün yüksek performansı ile yazılım ve donanımsal olarak ileri seviyeli kontrol özelliklerini ve esnekliği bir araya getiriyor. Yeni sürücü, özellikle yiyecek&içecek, materyal işleme, paketleme, kağıt, baskı, plastik ve kauçuk, tekstil ve ağaç işleme sektöründe yeralan uygulamalardaki ihtiyacı karşılayabilmek üzere dizayn edilmiştir.
Endüstriler ve Uygulamalar
Yüksek performanslı makina sürücüleri plastik ve kauçuk sektöründe yeralan extruder, sarıcı uygulamalarında, kağıt sektöründe sarıcı ve kaplama uygulamalarında, vinç, otomatik depolama ve asansör uygulamalarında, pick&place ve paletleme sistemlerinde, tekstil kaplama makinalarında idealdirler.
Dikkat çeken özellikler
• Yüksek performans gerektiren makina uygulamaları
• Servomotor ve asenkron motorları sürebilme
• Geniş geribesleme arabirim seçeneği
• Genişletilmiş sürücü fonksiyonları için programlama
• Modüler ve kompakt dizayn
• Kolay sürücü yönetimi için hafıza ünitesi
• Emniyetli tork kapama
• ID Run özelliği ile motorun etşket değerlerine göre modelleme yaparak tork ayarı yapma



•ACSM1 in güç ve tork olarak kaldıramadığı yüksek tonajlarda ACS800 ü kullanabilirsiniz.Vinç ve hız kontrol uygulamalarında gerek programlaması gerekse otomasyon tecrübesiyle firmamız Finlandiya ABB serifikalı servis mühendislerimizle her an hizmetinizdedir.Ayrıntılı bilgi için:
.:: HALICI ELEKTRONİK & TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ::.
05494153302
 
Son düzenleme:
ben vinçlerde sürücünün lüks oldugunu düşünüyorum ayrıca sürücü kullanırsan aynısını yedekte tutman gerekli buda ekstra raf maliyeti demek

turkiyenin en ünlü vinç üreticilerinden gamak hiç sürücülü pano kullanmıyo ben görmedim bilgilerine
 
arkadaşlar atv61 hvac cihazıdır keza danfosta.
 
DELTA B serisi en uygun fiyat ve arıza açısından motor 1000 devirdi galiba akımları uysun yeterlidir.
 
kardes atv 71 ağır sartlar için mükemmel bir cihaz 2 YIL garanti variyorlar.ayrıca bu 2 YIL içinde bir problem olursa garanti kağsamında değişirse +1,5 YIL daha uzar garantisi saygılarımla kolay gelmesi dileklerimle ii çalışmalar
 
siemens abb ve telemecaniqueden başka sürücü kullanma bence teklif al hangisi ucuz verecekse onu al fakat sürücüyü seçerken motorun akımını verebilecek bir sürücü olsun bazı firmalar ağır şart gibi şeyler söyler aldanma sürücünün akımı motora yetiyorsa tamamdır mayna viraya balarsın kolay gelsin ben vinç sektöründe çalışıyorum
 
Önerim SİEMENS 440 VEKTÖR veya SİNAMİCS G120 serisi modüler hız kontrol cihazı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,141
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst