arkadaşlar inanılması zor fakat gönülden tebrik ediyorum vijecitect kendi sitesinden dün geç saatlerde yardım talebinde bulundum(yardım konusu tamamen benim dikkatsizliğim mazur görün :D) çok geçmeden mail olarak sorunuma cevap verdiler bu kadar hızlı bir servislerinin olabileceklerine inanamıyorum tekrardan tebrik ediyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
arkadaşım Citect 6.1 i ve daha öncesini 10 senedir kullanıyorum. Sürekli Proje yaptığım Scada Programı.
Bu Program kurarken seri numarası yada şifre türünden bişi istemiyor. Kur projeni hazırla PLC bağlan 30 dakikalık PLC ile istediğin gibi haberleş. 30 dakikanın sonunda bir uyarı mesajı ile kapanır. tekrar açarsın yine 30 dakika senindir. Citec in çalışma prensibi bu şekildedir. Citect 6.1 ve öncesi için konuşuyorum 7 olanı bilmiyorum. Hatta 7 olarak satın alınan lisanlar için 6.1 de projeleri hazırlayıp 6.1 te çalışıyorum 7 yi sadece deneme amaçlı kurdum ama proje çalıştırmadım.

Saygılar

Öz....

selamlar hocam,
vijeo citect e aşina olduğunuzu işittim. Acaba bu program ile Mitsubishi FX2N ve FX3U plcleri ile uyum sağlar mı ? haberleşme kurup bilgi alışverişinde bulunabilirmiyiz?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,738
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst