Uv Lamba

canerland

Üye
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
506
Puanları
6
Uv lambaların montajı konusunda teknik bilgiye ihtiyacım var.UV lamba sisteminde balast fan ve reflektörlerden oluştuğunu biliyorum sadece.Bu Uv Lamba balastları normal balast mıdır yoksa özel bir trafo ve yahut elektronik bir ateşleyici midir? Bağlantı şeması nasıldır.Genelde lamba tipleri 4 uçlu floresant lambaya benzemektedir.Besleme voltajı 220Vac midir? Bu konuda tecrübesi ve fikri olan arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirm.Bu sistem bir etiket makinasında kullanılcak.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sn.canerland,Normal floresan ampullerden hiçbir farkı yoktur desek olabilir.Sadece güçleri ve ışıkları farklıdır.Işıklarına uzun süre çıplak gözle bakılması göze zarar verir.Işığına uzun süre maruz kalmakda cilde zarar verir.Ampul gücü ne ise o güçte elektronik veya mekanik balast ve starter kullanmak zorundasınız.Benden bir tüyo 40 W lık bir elektronik balast ile 0-40 arası bütün lambaları yakabilirsiniz.
 
üzerinde quartz türü bir cam vardir ki bu cam o dalga boyunda sanıyorum 256 nm optimum dalga boyu bu işik mikroplari virüsleri öldürüyor, ultraviyole işik yani
 

Forum istatistikleri

Konular
128,371
Mesajlar
917,084
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst