Usb bağlantıyla çalışan lambanın ışık şiddetini nasıl azaltırım?

masterkush

Üye
Katılım
10 May 2021
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
24
Elimde 3 pille ya da usb bağlantısıyla çalışan neon led lamba var ve ben usb bağlantısı ile kullanmaktayım ama ışık parlaklığı çok olduğu için gözüme hoş gözükmüyor. Pille kullandığım zaman piller tam doluyken parlaklığı usb ile aynı şiddette ama piller bitmeye yakın parlaklığı azalıyor ve tam istediğim görsel oluşuyor. Şimdi ben bu lambayı hem usb bağlantısıyla hem de parlaklığı azalmış bir şekilde kullanmak istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
@by lent taş direnç bağlansa olur mu? Yanlış bilgi vermek istemem o yüzden soruyorum. :D
 
Led ne kadar akım çekiyor biliyor musun? Eğer çok fazla değilse en kolay yol potansiyometredir eğer akım fazlaysa pwm üreten bi dimmer devresi lazım. Şu devre senin işini görür.

Untitled.png
 
Evet hocam tam istediğim şey bu gibi duruyo ama aliexpreste 1.5 dolar olan ürün tr de 160tl ye satılıyo. Şöyle bir ürün buldum işime yarar mı? Ya da başka bir çözümü var mıdır bu işin? Yoksa aliexpresten sipariş verip bekliycem artık
https://www.trendyol.com/zauss/tasi...dokunmatik-dimmer-usb-led-karti-5w-p-95206629
Nereye baktınız bilmiyorum değerleri söylediğiniz rakam değil uğraşıp kendiniz yapsanız kesin daha fazla cebinizden çıkar.

https://www.google.com/search?q=usb...hUKEwiDzIyjgsHwAhXBtKQKHexXA28Q_AUoAnoECAAQBQ
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,216
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Geri
Üst