UPS DE HİÇ TEPKİ YOK YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmetttt

Üye
Katılım
30 Kas 2017
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
32
S.a arkadaşlar Letgo dan POWERFUL PL-1000 serili 2 ci el bi Ups aldım ucuz bi fiyata aldım aldığım kişi evde denedim çalışıyor dedi şimdi aldığım kişiye ulaşamıyorum ama neyse biz çözeceğiz.
Ürün boşta iken on-off dümesine basınca led filan yanmıyor tepki yok input dan şebekeye bağladım 3 saat durdu yine ne led yandı çalışmadı da aküler boşta ölçütüm 6+6=12,8 v var işde [emoji3] dışarıdaki ve içerdeki sigorta ölçütüm sağlam şebekeden gelen 220 rolenin bacağına kadar ölçtüm geliyor ama yok Ups çalışmıyor 220 verince role lerden de ses gelmiyor çok az bi elektronik bilgim var ama çözemedim sorun ne yardım cı olursanız şimdiden teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst