toggle switch yetersizliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceng!z
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ceng!z

Üye
merhabalar motorların u v w uçlarına 24v dc voltaj vermem gerekiyor daha önce toggle switch ile bu işlemi halledebiliyorduk ama şuan oradan ayrıldım ve aynı toogle switch den piyasada bulamıyorum bulduklarım ac olarak çalıştığı için dc voltajda akımları yetmiyor bir iki denemede switch yanıyor yapmak istediğim işlem şu motor uçlarına aynı anda + - olarak sürekli voltaj verip 1 uçtaki +yı - ye çeviriyorum örn: u+ v-w- , u+v+w- , u-v-w+ veya u+v-w+ gibi sürekli olarak switchle bu geçişi yapmam gerekiyor ama switch bulamıyorum bunu başka ne şekilde yapabilirim finder röle düşündüm ama oda max 16 a destekliyor bana 20a üstü akıma dayanabilecek bir sistem lazım ve aynı zamnda toogle switch deki gibi hızlı olması gerekiyor saniyeler içinde + yı - ye çevirebilmeliyim yardımcı olabilecek bir ustam varmıdır ?

Merhaba, paskomya ustamla aynı görüşteyim. Bu rolelerin 100A olanları bile var. Güç devresini bu röleler üzerinden kurarsınız. Kumanda içinde uygun buton veya switchler ile röle bobinlerinebkumanda edersiniz.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri