Telemekanique twido plc ile tek startla 6 adet roleyi kumanda etme.

akar61

Üye
Katılım
6 Haz 2009
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar
twido plc ile tek startla 6 adet roleyi 15'er saniye ara ile yürüyen işık gibi kumanda etmek istiyorum proğram konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
twido suite ile hazırladım 2 saniyeye ayarlı siz istediğiniz zamana ayarlayabilirsiniz starta bastığınızda ayarladığınız zaman aralığında yürür olarak çalışır döngü sürekli olarak devam eder tekrar starta bastığınızda çıkışlar off olur umarım işinizi görür
 
Teşekkür ederim arkadaşım ama proğramı açamıyorum yardımcı olursan sevinirim.
 
bende kurulu olan twido suite 2.20.10 versiyonu sizdeki versiyon düşük versiyonsa açamazsınız .sizdeki versiyonu söylerseniz yada twido soft kurulumu varmı soft olarakta yollayabilirim varsa versiyonu nedir yazarsanız yardımcı olurum.
 
çok teşekkür ederim ilgi ve alakandan dolayı twido suite v2.1 kullanıyorum eger varsa gönderebilirsen sevinirim.yazmış olduğunuz proğramda lambanın yanma süresi 1 sn olarak yazdınız dimi.teşekkür ederim.
 
arkadaşım proğramı açabildim sonunda emeğine sağlık.arkadaşım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst