Tarihi Bir Döküman

e-kitap oluştur nasıl olsa yazarı hakkın rahmetine çoktan kavuşmuştur torunları falan davacı olursa bilmem :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kitabı baya bir okudum ; su boru hattından topraklama için izin alınarak yapılabilir diyor ; bunu okuyunca koca bir oha çekmiştim . Belki o zamanlar varmış öyle uygulamalar :)
 
Aylak bir zamanımda böyle dökümanları tarayıcımdan taratmaya çalışacağım ; hatta bu dökümanın komplesinde çok acayip uygulamalar var ; taratıp kendime bir örnek saklayacağım ; sana da yollarım...
Bende sansliyim o zaman :)
Simdiden cok tesekkur ettim
 
üçüncü dördüncü ve beşinci paragraflar tekrar tekrar okunmalı.
yorum yapılacaksa bu paragraflar ezberlendikten sonra yapılmalı. @Öğretmen27
konuya belgelerle açıklık getiren @İşçi Mühendis meslektaşımıza teşekkür ediyorum bizi aydınlattığı ve emekleri için.
Hımmm. :pDemek ki kuyruk acın daha geçmedi. Benim ne demek istediğimi anlayamamışsın. Eski konuya gel tekrar oku yazdıklarımı. Belki anlarsın. Benim endişe ettiğim hususları dile getirdim ama cevap bile veremezken ya şuraya bak ya da buraya bak demekten ileri gidemedin. Halbuki endişe ettiğim konularda haklılık payın var hocam diyemedin. Nasıl dersin ki ben bir sınıf öğretmeniyim sen ise bir mühendissin.
 
Ben kendi adima surtusmeyi devam ettiren yaziyi sildim.
Teşekkür ederim Sn. ustam anlayışın ve düşüncen için. Hadi dost olalım bu gariban öğretmenin kafasına takılan sorulara sen de cevap ver. Elektronikle aran nasıl?
 
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim, hiç bir teknik elemanın her mevzunun niye sini bilmek gibi bir mecburiyeti yoktur , ama herşeyin nasıl olması gerektiği konusunu bilmek ya da öğrenmek zorundadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,253
Mesajlar
916,241
Kullanıcılar
450,073
Son üye
DİCLEEE

Yeni konular

Geri
Üst