suruculere bilgisayardan baglanip grafik almak istiyorum!

sman

Üye
Katılım
18 Nis 2007
Mesajlar
222
Puanları
1
Yaş
39
suruculere profibus yada seri porttan baglanip hiz-akim-moment gibi grafikleri almak istiyorum. Analog cikislardan grafik aldigim cihaz var fakat bu sekilde programlar oldugunu duydum. bilen varsa lutfen program ismi yazsin..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Çoğu imalatçı sürücüler için parametre ayarlama ve izleme için programlar üretmektedir. Kullandığın sürücülerin markalarını iletirsen yardımcı olmaya çalışırız.
 
siemens masterdrive ve sinamics G150 serisi suruculer icin ariyorum... drivemonitor cok basit kaliyor bu konudaa..
 
drivemonitör işini çözmüyorsa benim bildiğim tek çözüm oturup bir program yazmak. daha önceden yazılmış bir program varmı bilemiyorum. abb sürücüler için yazılmış bir program var ancak ücretli.
 
Siemens Sinamics ve Micromaster serisi cihazlar için çıkardığı Starter proğramı işini görecektir.
 
starter iyi calisiyor ancak sadece sinamics icin bana masterdrive icinde iyi birsey lazim... zaten bulursam satin alacagim..
 
plc'in varsa küçük bir programla bilgileri sürücüden alıp, Scada programına aktarırsan. ordan grafik çizdirebilirsin. plc pek bişey tutmaz ama scada programına biraz para harcaman gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst