Somachine 4.1 ile vijeo designer simülasyon videoları

Eray KIRIMLI

Katılımcı Üye
Katılım
18 Eyl 2006
Mesajlar
866
Puanları
56
Yaş
43
Arkadaşlar somachine 4.1 ile vijeo designer simülasyonunu nasıl yapacağınıza dair bir video hazırladım ve youtube yükledim. Buna benzer videolar yüklemeye devam edeceğim. Link aşağıdadır.

 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşlar bu videomuz da da Somachine 4.1 ile vijeo designer da buton kullanarak bir simulasyon nasıl yapılır göstermek istedim. Umarım sizlere yardımcı olur.

 
Eray Hocam Merhaba,
Yine ben yinee benn :D Sizinle teamviewer dan baglantı yaptıktan sonra; Somachine yi, Designer 6.2 yi ve designer 6.1 i kaldırdım. Ardından paylastıgınız SoMachine v4.1 Full u indirdim. Antivirüsü kapattım ve sorunsuz kurdu. Ardından kısayol atmadı masaustune. Ben de Tüm Programlar---Sch Electric---SoM Software diyince V4.1 dosyası gorunmuyor, Hala Configuration Manager var!! :S Yeniden baslattım degısen bisey yok!! Baslattıktan sonra Sch software update yakaladı. Bende guncelle dedım. 7 tane guncelleme buldu ve aynı anda birini yuklemeye izin veriyor. Ben de "User Interface Update for SoMCentral and Logic builder" sectim. yukluyor "Seco imported successfully, There is no version installed which can use this seco directly" diyor. Hala V4.1 kısayolunu goremedim !!!!! Designer 6.2 yi yukluyor problem yok kısayolunu da aldım masaustune sorun yok..
 
Akşam müsait olursam tekrar bağlanıp kontrol edeyim. Sizin içinde uygun olursa.
 
Hocam aksam 9 gibi uygun olurum. Aksamki programınızda bir degişiklik olur ise bildirirsiniz :)
 
hocam aksam baglantı için yazılımı kaldırayım mı birlikte kurmak için?
 
Merhaba. Somachine basic ile vijeo designerı cihaz olmadan sadece bilgisayar ortamında simülasyon yapılabilirmi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,226
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst