Somachine 4.1 Full

Merhaba somachine 4.1 ile somachine basic arasindaki fark nedir? Schneiderin sitesinden 2 gblik dosyayi indirip extract ettigimde crc hatasi veriyor acaba nasıl cozebilirim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
benim bi sorum olacak somachine 4,1 tm 218**** program atmak istiyorum fakat içinde plc yi bulamadım.
local offer code giriliyormuş fakat code ları bulamadım bilgisi olan var mı
 
Eray bey merhaba yıllardır siemens ile çalışıyorum ve siemens ile çok makina yaptım Microwin,simatic maneger,tiaportal op yazılımlarından da protol ve wincc iyi derecede ve ileri seviyede kullanmaktayım ancak şimdi iş değişikliği nedeni ile schneider' i kullanmam gerkiyor yaklaşık 7 sene önce twido suite ile iki adet makina yapmıştım ancak ondan sonra bir daha schneider ile çalışmak nasip olmadı ve şimdi görüyorumki çok değişiklikler olmuş aslında komutlar siemens ile çok benzelik gösteriyor sizden ricam schneiderin yeni plclerini ve touch panellerini hangi programlar ile programlamam gerekiyor linkleri verirseniz memnun olurum ayrıca çok sayıda dökümana ihtiyacım var (mümkünse türkçe) schneiderin sistem bitleri , motion kontrol (servo ve step ),pid kontrol , hmı vs konularında yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler
 
Eray bey merhaba,
Kurulum ile ilgili olarak öneriniz var mı? İlk Launcher ı çalıştırdığım zaman Configuration Manager çıkıyor ama seçebileceğim bir dosya yok yüklemek için. Ayrıca V4.1 de kurulu görünmüyor. Sonra dosya içerisindeki Configuration klasörü içerisine giriyorum ve manager uzantısı olan dosyaları çift tıklıyorum bazılarında hata alıyorum bazıları ise set up dosyası yüklendi diyor ama hala dosya yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İşletim Sistemi Win7
 
Bana soru soran arkadaşlar merhaba,
01.08.2016 tarihi itibari ile artık otomasyon ve otomasyon yazılımları ile çok istememe rağmen ilgilenmiyorum. Çalıştığım firmamda Servis Müdürü olarak görevlendirildim ve bambaşka bir kulvarda çalışıyorum. Bilgilerinize sunar iyi akşamlar dilerim.
 
Bana soru soran arkadaşlar merhaba,
01.08.2016 tarihi itibari ile artık otomasyon ve otomasyon yazılımları ile çok istememe rağmen ilgilenmiyorum. Çalıştığım firmamda Servis Müdürü olarak görevlendirildim ve bambaşka bir kulvarda çalışıyorum. Bilgilerinize sunar iyi akşamlar dilerim.

Allah utandırmasın Eray KIRIMLI . inşallah daha çok yükselirsiniz
 
Eray bey çok teşekkür ederim
Unity pro 10 ile intouch 10 Scada haberleşmesi nasıl yapabilirim yardım istiyorum
 
Çok teşekkürler. kendi sitesinden linki bulamadım. elinize sağlık.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst