SmartPro Bilişim Akademisi'nden yeni atılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcyber

Üye
Katılım
19 Eki 2007
Mesajlar
710
Puanları
1
Yaş
43
Bilişim Benim İşim projesi ile özel kampanyalardan burs imkanlarına kadar zengin fırsatlar sunuluyor
Türkiye'nin bilgi teknolojileri alanındaki insan kaynağı açığı halen devam ediyor. TÜBİSAD verilerine göre 2008 yılı itibariyle 200 bine yakın bilgi teknolojileri uzmanına ihtiyaç var. Sektörün önde gelen eğitim kurumlarından SmartPro Bilişim Akademisi bu açığı kapatmak amacıyla kuruluşundan beri pek çok burs, staj programı ve kampanya gerçekleştirdi. Daha fazla kişiyi bilgi teknolojilerinde kariyer yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan SmartPro bu çalışmalarını tek çatıda toplayarak "Bilişim Benim İşim" projesini oluşturdu. Proje kapsamında yıl boyunca pek çok eğitim bursları, hediyeler ve kampanyalar gerçekleştirilecek.

"Bilişim Benim İşim" projesinin ilk kampanyası, bilişim eğitimlerini daha fazla insanın karşılayabileceği bedellerde sunmayı hedefliyor. Kampanya ile eğitim bedelinin %50'si burslu olacak. Arkadaşlarıyla birlikte kayıt yaptıran katılımcılar ise "2 kişi katıl 1 kişi öde" seçeneğinden faydalanabilecek. Peşin ödemelerde dizüstü bilgisayar hediye edilen kampanya sayesinde sektöre girmek isteyen herkese kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Eğitim maliyetinin %75'ini burs olarak veren SmartPro Bilişim Akademisi kayıtları başvuru tarihi önceliğine göre başlatacak.

Önümüzdeki aylarda, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen 20'ye yakın teknoloji firmasının sağladığı imkanlarla kursiyerlerine burs ve staj desteği verecek olan SmartPro, çalışmalarıyla kariyerini bilgi teknolojileri üzerine kurmak isteyen herkesi sektöre kazandırmayı amaçlıyor. Kariyer Danışmanları ile katılımcılara ücretsiz destek veren SmartPro program sonunda mezunlarına mevcut projelerde yer alma fırsatı da sunuyor. SmartPro kurumsal eğitimlerdeki başarısını bireysel eğitim programlarında da sürdürüyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler www.smartpro.com.tr adresinde yer alan Bilişim Bursları linkini kullanarak başvurularını yapabilir veya daha detaylı bilgi için 0216 550 14 22 numaralı telefondan SmartPro Kariyer Danışmanları ile görüşebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,887
Kullanıcılar
450,002
Son üye
enginyayl

Yeni konular

Geri
Üst