Yıldız Teknik Üniversitesi-Makine Teknolojileri Kulübü

Katılım
12 Ağu 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
28
Merhaba,sizlere Yıldız Teknik Üniversitesi'nin en köklü ve aktif kulüplerinden biri olan Makine Teknolojileri Kulübü'nden bahsetmek istiyorum.

Mesleği ile uğraşmaya başlamadan önceki, öğrenimde son adım olan üniversite yıllarını,donanımlı bir şekilde tamamlamak herkesin isteğidir.Bilimde ve teknolojide gelinen son noktaları bilmek ve bunu konusunda uzman kişiler aracılığıyla öğrenmek,Ar-Ge merkezlerine ya da fabrikalara giderek teknolojinin yaratıldığı ve uygulandığı ortamları izleme şansına sahip olmak,bilgi eksikliği yaşadığı konularda yine konusunda uzman kişiler tarafından eğitim almak,bir mühendisin bilmesi gereken bilgisayar programlarını öğrenmek ve en önemli noktalardan biri olan öğrendiklerini uygulamaya geçmek aşaması,bir mühendislik öğrencisinin hayalleri,istekleri belki de,kabul edilmeli ki zorunluluklarıdır.

Bizler kulüp olarak,öğrenci arkadaşlarımıza bu fırsatları sunmaya çalışıyor ve etkinlikler,teknik geziler,eğitimler ve uluslararası çapta projelerle üniversite-sanayi işbirliğini oluşturmaya çalışıyoruz.Sizler de kulübümüzü takip etmek,etkinliklerimize ve projelerimize katılmak isterseniz aşağıda vereceğim iletişim adreslerini kullanabilirsiniz :

İnternet sitemiz : http://www.ytumaktek.org/

Facebook sayfamız : https://www.facebook.com/MAKTEK

Twitter sayfamız : https://twitter.com/YtuMakTek

Kulübümüzü anlatan tanıtım yazımız ise şu şekilde :

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Teknolojileri Kulübü (Maktek) 1997 tarihli resmi kuruluşuyla üniversitemizin en köklü kulüplerinden biridir. Her geçen gün faaliyetlerine hız veren kulüp bugün uluslararası düzeyde çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmektedir.

Amacımız; yenilikçi, girişimci, çağın gerek sosyal gerekse teknolojik tüm gelişmelerini takip eden öğrenciler yetiştirilmesine yardımcı olmaktır.

Bu kapsamda kulübümüz faaliyet alanı olarak ülkemiz üniversitelerine örnek olacak kalitede, uluslararası katılımcılarıyla etkinlikler, yıl boyu süren eğitimler ve ülkemizin farklı firmalarına geziler düzenlemekte, aynı zamanda uluslararası çapta yarışmalarda projeleriyle ülkemizi yurt dışında temsil etmektedir.

Herhangi bir sorunda [email protected] adresinden de benimle iletişime geçebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst