Siemens LOGO Tasarımı

duelmaster

Üye
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
27
Puanları
1
Yaş
34
Sorum şu parça konveyörden bir plakaya düşecek buradaki switch çıkış vererek pistonu tetikleyecek ve parça pressin altına girecek burada başka bir switch sayesinde press inecektir. Pressin iniş ve çıkış süresi sona erdiğinde parçanın arkasındaki piston parçayı itip kutuya atacaktır ve sistem bu şekilde tekrar edecektir.
Ben switchler ve zaman pressin zamanı dolduktan sonra itici pistonu harekete geçirme konusunda sıkıntı yaşıyorum acil yardım bekliyorum.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Sizin sorunuza cevap ancak şu şekilde olabilir çünkü sadece yazı ile yazmışsınız burda yazdığınız programı paylaşabilirsiniz.
1_Emniyet devrelerinden serbest sinyalinin gelmesi.( Sisteminizde yoksa mutlaka ilave etmelisiniz.Pres sistemlerinde !!!)
2_Ayarladığınız pres zamanınının bitişi yani presin bu zamandan sonra yukarıda olduğunun bilgisini.
3_Bant konveyörleri bu zaman zarfında duruş pozisyonunda olacak bilgisi.(Eğer durmasını mı çaloşmasını mı istiyorsunuz açık değil yazıda).
Yazınıza göre bu kadarını yazabiliyorum.Kolaygelsin.
 
Arkadaşlar bana full logo soft confort programı lazım yardımcı olabilirmisiniz
 
evet bende istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst