servo motor sağlamlık kontrolü

ertu02

Üye
Katılım
1 Haz 2010
Mesajlar
46
Puanları
1
Yaş
38
merhaba servo motorun sağlamlık kontrolünü nasıl yapacağım .sargı uçlarını omajını ölçüyorum normal.motor yük altında çalışıyor ama az süre hep hata veriyor makine.nasıl bir test yapabilirim?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Eğer makineniz çalışırken arızaya geçiyorsa motorun sargıları sağlamdır makinede başka bir arıza olabilir!Bu servo sürücüsünden de kaynaklanabilir makine de başka bir arıda olabilir hata kodu nedir baktınız mı?
 
makine direkt servo hatası diyor--silindir varyatör hatası.bu hata genellikle sıkışma olduğunda verir
 
Makinenin eksenini kontrol ettiniz mi herhangi bir mekanik sıkışma var mı eğer yoksa motorunuzun rulmanları dağılmış olabilir ancak servo motorların rulmanları asenkron motor rulmanı gibi değiştirilemez bunun için servo motoru bilen usta lazım.Siz mekaniği bir kontrol ediniz daha sonra eğer yapabilirseniz motoru makineye bağlamadan boşta çalıştırmayı deneyiniz boşta çalışrkende aynı hatayı verirse motorun rulmanları arızalanmış demektir servo motor tamircisi bulmalısınız
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst