Servo Önerisi

Allen Bradley.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
servo motor ile alüminyum sacın hareketini sağlayacağım..ve plc ile sac aralarında 1'er metre olan delme ve kesme ünitelerinde durup bu işlemleri gerçekleştirecek..acaba sacın bu hareketi servo motor ile nasıl kontrol edilir ve ne tip plc,servo motor(ac mi dc mi?) ve sürücüsü kullanmam gerekli..yardımcı olursanız çok sevinirim..
 
hem fiyat konusunda hemde kalite konusunda en güzeli bence delta markadır..özellikle a2 serileri.
 
fiyat ve teknik özellik karşılaştırması yani performansına bakacaksınız. Her sürücünün kendine göre fiyatı, programlaması vardır. Fakat teknik özellikleri aynı ve aynı marka değerinde olan ürünlerin fiyatları kesinlikle %5 +- değişmez aynıdır. Fakat yerli desteği açısından delta iyidir. Fakat yapacağınız uygulamaya göre servonun özelliklerini, daha sonra temin edilebilme olasılığını da dikkate almak lazım.
 
Mrb , Scneider Omron da servo programla bilgin için codesys bilmen gerekli üstelik maliyeti de çok yüksek servo projelerinde yeniysen maliyet ve teknik eğitim destek konusunda Teco öneririm üstelik Deltadan da çok ucuz ve stok problemi yok bu üründe Delta gibi Taiwan ürünü eğer istersen tüm katolog bilgilerini yada seçmen gereken servo ve sürücüsünü önerebilirim teknik olarakda destek olabilirim
 
Omron,Schneider,SewEuroDrive bu ürünler pahalıdır kalite ok ancak artık sistem oturdu standartlar var o yüzden teco yada delta öneririm kesinlikle üstelik yaygınlaştılarda sorun yaşamadım sürekli kullanıyorum teco şu anda çok revaşta
 
teco ve delta ve schneider bu ürünlerden herhangibirini kullanman halinde destek olabilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst