sensörlü armatür elle kumanda

bicik433

Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
43
Puanları
1
Yaş
39
merhabalar elimde mevcut sensörlü armatürü butonla sabit yakmak istiyorum bunun için lambalara ayrı bir hat çekerek butonlama yapsam faz çakışması olurmu yardım ederseniz sevinirm ... birde tek bir anahtardan kapalı iken sensör anahtar basılı iken sürekli nasıl yakabilirim
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhabalar elimde mevcut sensörlü armatürü butonla sabit yakmak istiyorum bunun için lambalara ayrı bir hat çekerek butonlama yapsam faz çakışması olurmu yardım ederseniz sevinirm

Sensörlü lambaya , aynı fazdan bir tane daha kablo çekip anahtarlayarak, anahtara bastığında devamlı yanmasını sağlayabilirsin. Yanlış anlamadıysam istediğin bu.

birde tek bir anahtardan kapalı iken sensör anahtar basılı iken sürekli nasıl yakabilirim

Bunu anlamadım kardeş. Bir daha toparlamısın?
 
evet kardeş doğru diyorum 1 tane anahtara basınca sürekli anahtarı kapatınca normal sensör şeklinde çalışmasını istiyorum birde sensör içindeki lambalar 2x25w bunları büyütmemizde bi problem çıkarmı ?
 
peki bu sensörün içindeki 2x25w ampulleri 2x40w yapsak olur mu ?
 
Daha önce de dediğim gibi ;anahtar ve sensöre giden kabloları aynı fazdan alırsan bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Ampüllerin güçlerini büyütme olayında da, armatürün üzerinde zaten en fazla kaç Wattlık ampülleri takabileceğin yazar. Daha büyüğünü takarsan sensör o gücü anahtarlayamayabilir veya armatür o güçlere göre üretildiğinden aşırı ısınmadan plastik kısımları veya duy'u zarar görebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst