sabit telefon hattı üzerinden sms gönderme

NADIRYK

Üye
Katılım
2 Tem 2009
Mesajlar
17
Puanları
1
DECT destekli telefonlar gibi, PC ile Sabit telefon hattı üzerinden SMS göndermek istiyorum. ETSI ES 201 912 spesifikasyonuna uygun PSTN şebekesine bağlanarak SMS gönderme işlemi için uygun bir modem veya devre arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
gsm modem ve bir adet gsm hatla sms gönderme bence daha mantıklı olur. mesaj pcdeki yazılımla oluşturulur ve mesaj gönder komutu geldiğinde gönderilir.
bu uygulamayı neden yapmak istediğini sorabilir miyim?
yangın vs durumlarında ev sahibine mesaj atmak için mi?

eğer bina otomasyonu pc üzerinden kontrol ediliyorsa gsm hattındaki modeme ev sahibi mesaj atarsa örneğin "klima ac" gibi. komutlar uygulanabilir de..

tam olarak ne için kullanağını söyler misin? bir de mesaj nasıl oluşturulacak. mesaj sürekli aynı kişiye mi gönderilecek yoksa duruma göre farklı kişilere mi gönderilecek. sadece mesaj gönderme mi olacak?
 
İlginize teşekkür ederim.
Ben Çin malı SMS telefonların yaptığı gibi faks,sms vs. gibi işlemleri tek programa adapte etmek istiyorum. Elimde hayes accura v92 modem var. Ancak basit bir telefonun yaptığı işlemi bilgisayarla yapmak mümkün olmadı. ETSI ES 201 912 spesifikasyonuna uyumlu,PSTN şebekesine bağlanarak SMS gönderebilen SMS destekli modem gerekiyor. Bu modemide bulamadım. Markasını ve modelini bilenlerin yazması bizleri sevindirecektir.
 
... GSM MODULU başlıklı formda, gerekenler yazılı...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,722
Kullanıcılar
449,959
Son üye
çor-man

Yeni konular

Geri
Üst