sabit telefon hattı üzerinden sms gönderme

NADIRYK

Üye
Katılım
2 Tem 2009
Mesajlar
17
Puanları
1
DECT destekli telefonlar gibi, PC ile Sabit telefon hattı üzerinden SMS göndermek istiyorum. ETSI ES 201 912 spesifikasyonuna uygun PSTN şebekesine bağlanarak SMS gönderme işlemi için SMS uyumlu bir modem veya devre arıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Hyper terminal ile PC ile Sabit telefon hattı ( PSTN ) üzerinden SMS göndermek istiyorum. SMS uyumlu modeme ihtiyacım var. Hangi modemi kullanabilirim. Modem konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde PC ye bağlı, 1 adet Hayes v92 Accura dial-up modem ve bağımsız çalışan sabit telefon hattı üzerinden SMS gönderen 1 adet telmax 8088 DECT destekli telefonum var. Bu telefonu sms modem olarak kullana bilirmiyim? Bu telefon ile Telefon PC yi biribirine nasıl entegre edebilirim.

Hangi modemler sms uyumludur. Hayes accura v92 çevirmeli modemi SMS gönderebilecek ( sms uyumlu ) hale nasıl getirebilirim. Ek bir devre veya kod konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Modeminizle uygulayacağınız komutlar için, modem üreticiniz veya Türk telekomdan destek istemeniz gerekebilir.
 
İlginize teşekkür ederim.
Her ikisini de denedim. Modemim Hayes accura v92 çevirmeli modem. Bir çok yer ile yazıştım sonuç alamadım. Türk telekomun ise bu konuyu bilen personeli yok. Kaç defa yazdıysam cevap verebilecek kimse bulamadım. Büyük GSM kuruluşları zarar etmesin diye çoğu kişi cevabını kendine saklıyor. Bana sadece Telekom dışından bir kişinin bildirdiği cevap şu oldu.
ETSI ES 201 912 spesifikasyonuna uyumlu, Türk Telekom PSTN şebekesine bağlanarak SMS özelliklerini kullanabilen bir donanımla bu işi başarırsınız dediler.Ne yazıkki Bu donanımın ismini de bilen yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst