S7-1500 Upload yapamama sorunu?

sLake

Üye
Katılım
11 Şub 2019
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba,

s7-1500 içerisinden upload almaya kalktığımda güvenlikle alakalı uyarılar verip yaptırmıyor. Bu programı uploada kapama gibi bir durumları var mı ? Nasıl yapılıyor ve ben nasıl açabilirim bunu ?

Teşekkürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Uyarı ne hocam?
SD kartı kontrol edin. Kilitli mi değil mi diye. Bi de versiyonlar uyumlu mudur?
 
Uyarıyı hatırlamıyorum hocamda safety ile ilgili şeyler vardı. Program safetysi şifreli. Bu yüzden izin vermiyor olabilir mi ? SD kartın kilitli olması tam olarak nedir ?
 
program şifreliyse bildiğim kadarıyla upload edemezsiniz.. Program back up' ı yok mudur? ordan online olup offline proje ile karşılaştırsanız belki bir şeyler çıkar.
SD kartı çıkarıp bakarsanız lock yeri var o kilitlenmiş olabilir. Aşağı yukarı oynattığın bir yer var SD kart üzerinde ordan görebilirsiniz.
 
Şifresi sadece safety admin yerinde var. Sanırım bundan dolayı oluyordur. SD kartın kilitli olması engellermi upload işlemini ? Backup en son hali bulunmuyor elimde problemim bu .s
 
hmmm o zaman sıkıntıymış hocam sizin iş.. Muhtemelen bundan dolayı.
SD kart kilidi downloadı kesinlikle engeller ama upload için denemedim açıkçası.
Seri üretim halinde bir yerde değilseniz eğer, CPU' dan söküp kontrolünü sağlayabilirsiniz.
 
Malesef seri üretim. Teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst