sıcak silikon hk.

geçmiş olsun . ucuz etin suyu kara olur. ayrıca pahalıda olsa yine bu ürünler malesef yine çin malı.
 
haklısın neye güvenecegimizi şaşırdık.teşekkürler.

yanan çin malı sıcak silikon tabancasının yerine bossini marka 80 watt lık yenisini aldım.acaba markayı bilen veya kullanan varmı.

bu sıcak silikon herşeyi birbirine yapıştırırmı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar ,
bende bu ürünün kablosunu biraz asılmışım takılı iken elimde patlamıştı ama iyi ki elime zarar vermedi. ilk acemilik böyle geçti bende... hiç sevmediğim şey de acemilik biterken havya ya unutup dalgınlıkla elimi değip yanmasıydı... gerçi hala tırsıyorum..

çok dikkat gerektiren işlerde titiz davranmak gerekir bence... ben artık böyle uyguluyorum...

sıcak silikon tabancasından daha kaliteli ürün alınması bence daha uygun seçim olacaktır..
8-9 tl ye de var 30 tl den pahalı olanda var .... kablosuz olarak ta tasarlanmış ürün de gördüm ...

yanan çin malı sıcak silikon tabancasının yerine bossini marka 80 watt lık yenisini aldım.acaba markayı bilen veya kullanan varmı.

bu ürünlerin daha kalitelisi var. ama fiyat biraz pahalı oluyor ... herşeyi yapıştırmıyor . yani benim kullanım alanıma giren bazı ürünleri yapıştırdı ama çokta iyi olmadı.

daha çok basit düzey de yapıştırmak için kullanılıyor . ama biraz değişirse kullanım alanı, biraz daha kaliteli olmasında yarar var. ikisi de aynı iş yapar denirse, biri sık kullanıma gelmeyebilir...

not:
ben denedim elimde patladı. aman kablosunu asılmaya kalkmayın, farkında olunmuyor ama kablosu daha vardır diye tepeden biraz asılmışım saniye bile geçmeden patladı... acemilik böyle geçip gitti...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim selmangulec.
 
presle yapıştırılmış ve acılırken bir mikjtar da olsa kırılan notebook adaptörüme dolgu için siyah renklisini kullanmıştım.
 
Evet bu sılıkonla orneyın camdan akvaryum yapa bılır ve ya gıysı gıbı ewyalara bazı dekoratıv yapıwdıra bılır ve ya bazı plastıklerı yapıwdırmakda kullana bılırsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,312
Mesajlar
916,610
Kullanıcılar
450,148
Son üye
AİŞTAR

Yeni konular

Geri
Üst