Regülatör Alımı Hakkında Yardım

kont17

Üye
Katılım
1 Mar 2008
Mesajlar
170
Puanları
1
Yaş
39
Konum
Kayseri
400 kva trafomuz var. 400 kva regülatörümüz var. Toplam akım 800 A buluyor. Buraya 700 Kva regülatör uygun olur mu? Yük ağırlığımız ısıtıcılar fazla olamsı. Teşekkürler. İyi günler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Servo daha iyi olmaz mı Şebeke elektriği çok kararsız. Bazen yükselip alçalıyor. Regülatör yaklaşık 700 800 metreye 3 faz veriyor. İlerideki yük fazla değil bi kaç ısıtıcı.
 
Servo,uzun vadede sorun çıkarır,bakımı ! zordur.Birkaç ısıtıcıya 700 kva :rolleyes:
 
400 kva trafomuz var. 400 kva regülatörümüz var. Toplam akım 800 A buluyor. Buraya 700 Kva regülatör uygun olur mu? Yük ağırlığımız ısıtıcılar fazla olamsı. Teşekkürler. İyi günler.

400kVA trafo ve regülatör için 800A çok fazla. Ya ölçüm hatası yapıyorsunuz yada sisteminiz yanmak üzere.

Kolay gelsin...
 
sistem yükünüzü hesaplayıp güç olarak bir üstünü tercih edin servo motor artı micro işlemci kontrollu olsun daha iyi çalışır alüminyum sargılı olanlardan uzak durun regülatürün bulunduğu alanı soğutun veya ısıyı bir şekilde dışarı atın
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Sorunu tam olarak anlatamdığımı düşünüyorum. Statik olan regülatörlerde çıkış gücü sabit mi oluyor. Ayrıca birkaç ısıtıcı olayını yanlış anlattım galiba. Kullandığımız regülatör merkezin olduğu yerde regülatörden çıkış alınmış 1km yakın yerde hat var burada bir kaç ısıtıcı var. En çok merkez yğk çekiyor. 800 A ise kış aylarında yükseliyor normalde 400A ile 600 A arası gidip geliyor. Elektrik dağıtım panosunda faz dengelemsini yaptım fakat bazen fazların birisi düşüp yükseliyor. O yüzden servo demiştim. Servo regülatörler nerede kullanılyor tam bilmediğim için biraz açıklama yaparsanız sevinirim. Aslında regülatöre bağlı jeneratörler ile şebekeyi destekliyoruz. Regülatörümüz Delta 400 KVA 3x606 A yazıyor etiket bilgilerinde. Hatlarımız çok uzun. Çeklien yük sürekli değişken sabit değil. Teşekkürler iyi günler. Statik daha faydalı mı olur?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst