RDC 6445 S RDWORKS

Herkese merhaba iş yerinden tutkal uygulama için daha önce 8 adet cnc router yapmıştım 1 yıla yakındır sorunsuz kullanıyoruz (https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/step-motor-ve-sürücü-seçimi.152841/)

ancak şuan farklı ihtiyaçlar doğmaya başladı daha önce yaptığımız uygulamalar basit çizimler idi örnek veriyorum M3 (Tutkal aç ) y50 ye git x40 a git Y0 m5 (tutkal kapat) X0 M30 Şeklinde bir kod işimizi görüyordu. Artık desenli tutkallama yapmaya başlayacağız ve bu işlemi hızlı bir şekilde yapmamız lazım ayrıcaa ofline çalışan sistem ihtiyacımız var

yapmış olduğum araştırmada cnc tutkallama yapan tüm makinalarda RDC 6445 S kontrol ünitesi ve RDWORKS yazılımının kullanıldığını gördüm RDC 6445 S kontrol cihazını lazer modülü tetiklemek yerine 24 V role tetiklemek üzere uyarlamam lazım bağlantı şemasını inceledim ancak lazer modülüne pwm sinyalli bir tetikleme yaptığı için 24 v role tetikleme konusunda ne yapacağıma dair bir fikir oluşturamadım ve kart elimde olmadığı için denemelerde yapamıyorum bu kartı kullanan şemasına bakarak 24 v role tetikleme bağlantısı konusunda yardımcı olabilececk olan var ise çok mutlu olurum herkese şimdiden teşekkür ederim

https://cloudray.oss-us-west-1.aliy...a/RDC6445G/User's Manual of RDC6445G V1.0.pdf

Artık desenli tutkallama yapmaya başlayacağız ve bu işlemi hızlı bir şekilde yapmamız lazım
Tam detay yazarsanız, LazyCam ile yapılabilir

lazer modülüne pwm sinyalli bir tetikleme yaptığı için 24 v role tetikleme konusunda ne yapacağıma dair bir fikir oluşturamadım ve kart elimde olmadığı için denemelerde yapamıyorum bu kartı kullanan şemasına bakarak 24 v role tetikleme bağlantısı konusunda yardımcı
Diğer çıkışlar kullanılabilir
Ayrıca Laser için ON/OFF çıkış tanımlanmış:

RDC6445_output.png

Tamam, yapılabilir
Bu G-Kod dosyasını nereden oluşturmak istiyorsunuz, DWG, DXF, resim dosyası,?
Örnek gönderirseniz, bir deneyelim

Daha fazla anlatmanız lazım
Problem hangi aşamada karşınıza çıkıyor.

mach3 kullanmadan ofline bir sistem istiyorum mach3 ile ilgili sorunum yok şuan

ancak şuan farklı ihtiyaçlar doğmaya başladı daha önce yaptığımız uygulamalar basit çizimler idi örnek veriyorum M3 (Tutkal aç ) y50 ye git x40 a git Y0 m5 (tutkal kapat) X0 M30 Şeklinde bir kod işimizi görüyordu. Artık desenli tutkallama yapmaya başlayacağız ve bu işlemi hızlı bir şekilde yapmamız lazım
Siz böyle söyleyince yanlış anladım. Yani bunu Mach3 ile "hızlı" bir şekilde yapıyorsunuz fakat Mach3 kullanmak istemiyorsunuz.
Tabi olabilir, ancak Mach3 kadar "flexible" olmaz.
Sheetam de işi hızlandırmak için Post Processor kullanıyormusunuz?

Offline bir panel isterseniz en ucuzu 4 eksenli SMC 4-4 kullanabilirsiniz Mermak ta bulunabilir.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,229
Son üye
abdullah.mungan

Yeni konular

Geri