program arıyorum

bond79

Üye
Katılım
14 Nis 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
42
arkadaşlar yangın algılama ve soygun alarm kameralar için autocad dışında bir çizim programı varmı varsa ismini buradan paylaşırsanız sevinirim.....::confused:
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ya arkadaşlar hiç kimse yangın ve soygun alarm sistemi kat ve kolon planı çizmiyormu çiziyorsa hangi programı kullanıyorlar semboller bu programda varmı:confused:
 
piyasada mimari çizim üzerine yangın ve soygun alarm sistemi genellikle autocadte çizlr. bunun dışında bir programı bilmiyorum
 
auto cad en iyisi diğerleri hem zaman alır hemde yeterli olmazlar
 
nette PCB çizim proğramı ararsan bulursun bedava olanlarda senın işini gorur profosyonel iş yapacaksan lisansli proğram almalısın mesela orcad veya Circuit Maker ben Circuit Maker kullanıyorum en ıyı proğram en ıyı bıldığın proğramdır bence
 

Forum istatistikleri

Konular
128,182
Mesajlar
915,683
Kullanıcılar
449,952
Son üye
alihan özkan

Yeni konular

Geri
Üst