Profesyonel üyeler ve davranışları

crack etik mi?
crack ahlaki mi?
crack yasal mı?
crack forum kurallarına uygun mu?

sorularını özellikle sormadım, sormuyorum. kendine kızmayan adam dini söylem diye bayram mesajından bile rahatsız olur. her ne kadar sorum yüzde yüz doğru bi soru olmasa da oluşturduğu tepki açısından amacına ulaşmıştır.

ban konusuna gelirsek o işi ben halettim patron, forum sana emanet.
Yanlış olmasın Ben Banlanmanı istemiyorum. Öyle talebimde olmadı. Crack 'in etik olup olmaması konumuz değil dediğim gibi ilgili birimleri ilgilendirir zaten gereği yapılıp konu yoruma kapatılmış durumda. Crack'in etikliği tartışılır. Türkiye' deki Fabrikaların ve firmaların büyük çoğunluğu crack li ürün kullanıyor olmasını da oturup etikliğini tartışabiliriz. Bu da sorun değil. Ama Burada Ban atılmasını istediğimden değil. Burada parmak basmak istediğim konu çok farklı. Siz olmasanız bile konunun muhattabı olan başka profesyönel üye olduğundan yönetici ekibine birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Forumdaki sorulara facebook daki egoistler gibi değil de çözüm odaklı bir yorumda bulunuyorsanız sizin gibi bir insanın banlanması beni kesinlikle üzer fakat sorulara çözüm odaklı değilde yorumum çoğalsın rütbe kazanayım mantığıyla yaklaşıyorsanız yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara en büyük kötülüğü yapıyorsunuz demektir. Sözüm meclisten dışarı. Böyle insanların Burada olmamaları kanısındayım. Yıllardır takip ettiğim sevdiğim bir sorunum oldunda üye olmasan bile araştırdığım bir forum sayfasının bu tarz eylemlerle sıradan sosyal medya formlarına dönmesini engellemek için farkındalık yaratmak ki , zira bu konu hakkında geçenlerde serzenişte bulunanların oldunu gördüm. Ben haksızsam tabiki bende banlanayım bir itirazım yok. saygılarımla ...
 
birilerinin plc programlarını crack'li kullanması hatta bunların sayıca çok fazla olmaları bu konudaki etiği tartışmalı yapmaz. kendine yol açmak isteyenlerin çabası beni ilgilendirmiyor açıkcası. forumun mesaj ve beğenilerden verdiği rütbe, puan gibi şeylerden bir çıkarım yok. maaş, prim falan almıyorum ve bir ayrıcalığımın olduğunu düşünmüyorum. ileride benzer düşüncelere sahip olanlar için referans olması açısından mümkünse yeni bi üyelikle devam etmek istiyorum. tabi kestiğim ceza bittiktan sonra.

herkese iyi forumlar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,269
Mesajlar
916,351
Kullanıcılar
450,093
Son üye
plmkenan

Yeni konular

Geri
Üst