PowerLogic Enerji İzleme ve Yönetim Sistemleri

Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
185
Puanları
6
Rekabet avantajını korumak için kazancınızı etkileyen girdi ve çıktıları denetim altında tutmanız zorunludur. İşletmenizin tükettiği enerjiyi ve işletme maliyetlerini kesmek için, tüketimle ilgili masrafların azaltılması, üretim kaybına yol açan görünmeyen güç problemlerinin engellenmesi, mevcut altyapı kullanımı optimum hale getirilerek yatırımların ertelenmesi ve çalışma doğruluğun iyileştirilmesi gerekmektedir.

Bilgiyi güvenilirlikle sağlayan bir teknoloji sayesinde bu olanaklara sahip olabilir, kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Dünyanın en büyük güç ve kontrol uzmanı Schneider Electric size yardımcı olacaktır.

Schneider Electric güç ve enerji ölçümü ve yönetiminde en kapsamlı ve eksiksiz ürün portföyünü sunmaktadır. Gelişmiş ION teknolojisini güçlü Merlin Gerin PowerLogic ürün ailesiyle birleştirerek işletmeniz için özel çözümler sağlamaktadır.

PowerLogic sistemi, tesislerinizde bir zeka katmanı gibi görev görür, doğru bir şekilde ölçüm ve izleme yapmanıza yardımcı olur ve enerjinin güvenilirliğini maksimum hale getirir. Yazılım ve sayaçlardan oluşan entegre ağ, tek bir tesisi veya çok tesisli bir şirketin tamamını kapsayabilir.

Sistem, günde 24 saat, jeneratörler ve trafolardan servis girişlerine, Şebeke, besleme ve yüklere kadar önemli noktaları ve ekipmanları izler. İdari seviyede PowerLogic, gerek duyan kişilere nerede olurlarsa olsunlar, zamanında ilgili bilgileri sağlayarak bir web portalı gibi işlev görür. Gelişmiş analitik araçları, etkili kararların verilmesine olanak sağlarken denetim özellikleri bunların hayata geçirilmesini sağlar. Bunlar da genellikle birkaç ay içinde hızlı ve ölçülebilir yatırım geri dönüşü getirir.



PoweLogic avantajı

Schneider Electric, Fortune 500 listesinde yer alan birçok firma da dahil olmak üzere, binlerce müşteriye güç ve enerji yönetimi çözümleri sağlama konusunda onlarca yıllık bir deneyime sahiptir. PowerLogic, güç ve enerji yönetimini güç dağıtımı ve otomasyon çözümleriyle birleştiren komple bir çözüm sistemidir.

PowerLogic teknolojisi, Internet uyumlu haberleşme ve dünyanın en gelişmiş enerji analizörleriyle kurumsal seviyede özellikler sunan yenilikçi bir teknolojidir.

PowerLogic ürünleri, doğruluk sertifikaları ve güç kalitesi uyumluluk raporları dahil, tüm sektör standartlarını desteklemektedir.

PowerLogic çözümleri ile sisteminize düşük maliyetle modüler bileşenler ekleyebilir ve sisteminizi yükseltebilirsiniz.

PowerLogic teknolojisi, diğer işletme ve otomasyon sistemleriyle tamamıyla uyumludur.

PowerLogic çözümlerinin, kurulum maliyeti çok düşüktür. Sistemler düşük maliyetli, özellikler açısından zengin, kullanımı kolaydır ve çözümünüzden sonuna kadar yararlanmanızı sağlayan genişletme olanaklar›yla desteklenmektedir.
PowerLogic System Manager Yazılımı

PowerLogic System Manager web uyumlu enerji yönetim yazılımı, işlletmenizdeki güç ve enerji verilerini kullanmanız için gerekli araçları sağlar; elektrik, su, gaz ve diğer kaynakların ölçümünü bir araya getirir. Enerji masraflarını azaltmanızı ve sistem kapasitesinin kullanımını optimum hale getirecek yöntemler bulmanızı sağlar. Yazılım ile alarm koşullarını izleyebilir, güç kalitesini analiz edebilir, çok yüklenen ekipmanları tespit edebilir ve böylelikle yatırımlarınızdan maksimum yararlanıp kayıp üretimi ortadan kaldırabilirsiniz.

* İstenmeyen veri boşluklarını ortadan kaldırmak amacıyla otomatik veri toplama.
* Gereksinimlerinize uygun olarak şekillendirilmiş veya önceden tanımlanmış grafik ve tablo görünümleriyle, eşzamanlı, çok kullanıcılı tarayıcı erişimi- istemci (client) yazılımına gerek yoktur.
* Gerçek zamanlı veri görüntüleme, trendler, dalga formu ve harmonik analizleri, olay kaydı ve harici cihazların kontrolü (örneğin devre kesiciler), e-posta, çağrı cihazı ve diğer cihazlar üzerinden alarm iletimi.
* Bilgilere güvenli erişimle gerçek zamanlı veri ve rapor paylaşımı.
* Crystal Enterprise teknolojisine dayalı gelişmiş grafikler ve raporlar için modüler eklemelere izin veren açık mimari. PowerLogic CM ve PM serisi analizörleri, PowerLogic ION6200 analizörünü, çeşitli güç ve kontrol otomasyon ürünlerini ve Modbus protokolü ile uyumlu üçüncü parti cihazlarını desteklemektedir.

PowerLogic ION Enterprise Yazılımı

PowerLogic ION Enterprise yazılımı, enerji sağlayıcılar ve sanayi veya ticari faaliyetler için komple bir güç yönetimi çözümüdür. Elektrik, gaz ve diğer tüketim kaynakları için birleşik bir arayüz görevi görerek tesis, kampüs, servis alanı veya tüm işletmenizi izler. Gerçek zamanlı olarak güç koşullarını takip eder, güç kalitesi ve güvenilirliğini analiz eder ve önemli durumlarda hemen harekete geçmenize yardımcı olur. Trendleri inceleyebilir, enerji israfını tespit edebilir, verimlilik için yapılan geliştirmelerin sonuçlarını teyid edebilir, binalar, bölümler veya çeşitli işler için maliyet atayabilirsiniz. Bu yazılım, yükleri bir araya getirecek, kullanılmayan sistem kapasitesini açığa çıkaracak, güç faktörünü denetleyecek ve talepleri azaltmak için yükleri veya jeneratörleri yönetecektir.

Sektör standardı ağ teknolojilerini kullanarak otomatik veri toplama.

Çok seviyeli güvenlikle her bir kullanıcı için özelleştirilmiş görünümlere sahip eş zamanlı çok kullanıcılı tarayıcı erişimi - istemci (client) yazılımına gerek yoktur.

Gerçek zamanlı veri görüntüleme, grafikli sistem şemaları, trendler, olay kaydı, güç kalitesi analizi, alarmlar, önceden konfigüre edilmiş veya özel raporlar, yüklerin denetimi, jeneratörler veya diğer ekipmanlar.

Scada veya diğer işletme ve otomasyon sistemleriyle verilerin güvenli bir şekilde paylaşımı; ODBC, OPC ve PQDIF standartlarıyla uyumludur.

Karmaşık veri işleme ve kontrol fonksiyonları için ION modüler programlamalı ölçeklenebilir ve esnek mimari.

Tüm PowerLogic ION serisi sayaçlar ve Modbus iletişimini destekleyen üçüncü parti cihazlarla tamamıyla uyumludur.
 
power lojik sistemini kurmamız için neler gerekli
bilen arkadaşlarımız varsa lütfen yardım etsin.enerji analizörü ile haberleşecek.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,876
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst