PLC Yedek Alma Problemi ?

arkadaşlar teşkkür ederim dediginiz gibi yaptım hardwarede problem yok aynı şekilde çekiyo panelleride wincc ile yedekledim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
slm arkadaşlar. ben s7 300 plc den programı upload etmek istedim fakat acemi oldğum için download ettim ve ob1 de proje var üzerine yazmak istermisin diye sordu yes dedim sonra makinayı çalıştırmak istedim ama hiç bi fonksiyon çalışmıyor ne yapmış olabilirm bunu düzeltmek mümkün mü lütfen yardım edin üretim durdu çok acilllll..teşekkür ederim.
 
Program yedeği varsa sadece ob1 i download etmen sorunu cozer.
yoksa işin zor.
Eski tip CPU ise yeni MMC kart değil buyuk eprom takılan modelse bir şansın var.

Epromdan Ob1 i cekip cpu ya download edebilirsin.
 
herkese merhaba,
elimizde cpu 317 2dp ve mp277 panel ile çalışan bir makine var. yabancı bir firmanın yapmış olduğu bu makine de istemiş olduğumuz değişikliğin revizyonunun programını bize yolladı. gönderdikleri program içerisinde fc69 ve db69 bloklarını plc ye yüklediğimizde, istediğimiz değişikliğin aktif olacağını yazmışlar.
Ben simatic manager programında gönderdikleri projeyi açtığımda plc programını ve altındada mp277 panel programını simatic manager programını görüyorum. upload to pg seçeneği ile back up aldığımda yine hem cpu yu hemde ekranın backup ını aynı anda alırmı? gönderdikleri programı yüklemeden aksilik olmaması için yedeğini almak istiyorum.sadece fc69 ve db69 bloklarını download edersem mp277 nin değişikliğinide yüklermi? yüklemez ise mp277 değişikliğini yüklemek için ne yapmam gerekir.herkese teşekkür ederim. :0)
 
prosave programı ile de yapabilirsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst